Vind dit nye køkken i julegave

Hvis du også vil have chancen for at vinde et nyt køkken i julegave, så kig forbi vores Facebook side her og deltag i konkurrencen. 

 

 

 

Konkurrencebetingelser 

Hvad kan du vinde?

Hvis du bliver den heldige vinder, vil du få tilsendt et gavekort på 30.000,- (vejl. udsalg), som skal bruges i en af vores DESIGNA butikker. Gavekortet kan bruges til et nyt køkken – du bestemmer selv hvilket. I samarbejde med en af vores butikker, finder vi en løsning som passer til dig og dit hjem.


Konkurrencebetingelser:

Denne Facebook konkurrence er oprettet og drives af nedenstående:

DESIGNA A/S
Industriparken 1
8620 Kjellerup
post@designa.dk

 

I det følgende kaldet "konkurrenceafholder". Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

 

Hvem kan deltage?

Det er kun brugere, der har en facebookprofil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebookprofil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid. Det er et krav at 'synes om' konkurrence opslaget for at konkurrenceafholder kan deltage.

 

Det er ikke et krav at dele konkurrenceafholders opslag for at deltage.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen.

 

Du skal være bosiddende i Danmark eller på Færørerne for at deltage. Ansatte i DESIGNA A/S eller familiemedlemmer til disse kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Aldersbekræftelse

Ved deltagelse via Facebook bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

 

Tidsperiode
Konkurrencen løber fra d. 30.11.17 – 24.12.17. Vi trækker en vinder d. 24.12.17.

 

Præmie

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. DESIGNA A/S betaler gevinstafgiften til SKAT i forbindende med denne konkurrence. Præmien kan kun benyttes til køb af køkken hos DESIGNA for 30.000,- (vejl. udsalg).

 

Rettigheder

Der forbeholdes ubetinget ret til, at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

 

Vinder

Vinderen findes på datoen, der er angivet på Facebook opslaget, og vinderen offentliggøres umiddelbart efter denne dato. Derudover bliver vinderen kontaktet privat i en Facebook besked. Svarer vinderen ikke inden 5 dage, vil der blive trukket en ny vinder af konkurrencen.

 

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder:

 

DESIGNA A/S
Industriparken 1
8620 Kjellerup
post@designa.dk

 

 

 

 

 

 

 

 
Dansk Norsk