csr-ansvarlighed-baeredygtighed

Vi tager ansvar

For os handler CSR om, at vi tager ansvar for både samfund og miljø gennem en ansvarlig virksomhedsdrift. 

Vores hovedkontor, produktion- og lagerfaciliteter er placeret på den midtjyske hede. Vores jordnære mentalitet er drevet af det smukke landskab og miljø, der omgiver os. Det minder os dagligt om, hvor vigtigt det er at bevare det, vi har, for os selv og fremtidige generationer. Vi sætter mål for vores aktiviteter, og iværksætter de tiltag som bidrager bedst til klima, forretning og social ansvarlighed.

Med certificeringer, dokumentation og vedvarende energikilder, har vi fokus på alle aspekter af et køkkens levetid, fra fremstilling til brugsfase og bortskaffelse. Vi har EPD og LCA som dokumentation og anvender det som grundlag for at arbejde strategisk med forbedringer for klima og miljø. Mere end 98% af vores materialer er genanvendelige, og vi jagter fortsat at få de sidste 2% med.

Vi tror på, at hvert et lille skridt mod en bedre verden tæller for os og vores børn. 

Socialt ansvar

Hos Designa er vi dedikerede til en ansvarlig beslutningstagning for mennesker, miljø og materialer. Vi tager det ansvar alvorligt og arbejder hårdt på at bidrage med en positiv indvirkning på vores samfund.

Læs mere
Social bæredygtighed
Social reponsibility

Miljømæssigt ansvar

Hver gang vi producerer et nyt køkken, bad eller garderobeløsning, har vi miljøet i tankerne.

Vores medlemskab hos Rådet for Bæredygtigt Byggeri, samt nøje udvalgte samarbejdspartnere - og ikke mindst forskellige certificeringer og miljømærkninger - vidner om vores ansvarlighed.

Vi tilstræber hele tiden at påvirke vores værdikæde i en positiv retning for at kunne give vores kunder en tryg købsoplevelse og ikke mindst passe på miljøet. 

 

Læs mere
Miljømæssig bæredygtighed
Environmental responsibility

Med certificeringer opnår vi en sikkerhed for, at vores kunder får et kvalitetsprodukt, som fremstilles med omtanke for miljø og klima.

Produktion

Vi stiller krav

Hos Designa stiller vi krav til os selv, vore leverandører og samarbejdspartnere, for at imødekomme de høje krav til miljø og klima samt produktsikkerhed og kvalitet.

Løbende testes råmaterialer, kvaliteter og sikkerhed. Vi ser det som en selvfølge at kunne dokumentere vores produkt og dets egenskaber. 

Se tests & certificeringer
Vi stiller krav
Vi stiller krav

Dit valg

Dit bevidste valg til den enestående kvalitet, design og funktionalitet i vores sikre og solide køkken, bad og garderobeløsninger garanterer en investering, der giver glæde mange år frem.

Mød din servicemindede køkkenkonsulent i butikken og oplev vores produkter helt tæt på.

Vi ses hos din Designa butik!

Book møde
Bæredygtige valg
Dit bæredygtige valg
Indfræsede ramme - nyhed

Find Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din køkkenbutik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik