Axis by DESIGNA Silk - Hvid

Om badet

NYHED
21.769,- Prisen er for skabe, skinner, bordplade og vask. Eksklusiv armatur, belysning og spejl.

Med inddelingen af skufferne i den mathvide Silk front, fremhæves X- og Y-aksens form for alvor. Den hvide Axis-profil løfter bordpladen og giver nemt adgang til den indbyggede grebsfri funktion.

NYHED
21.769,- Prisen er for skabe, skinner, bordplade og vask. Eksklusiv armatur, belysning og spejl.

Dimensioner

Alternate Text
Bordplade
Solid surface
Låge
Silk hvid
Greb
Push-out & grebsfri
Axis profil
Sort
Se vores katalog med AXIS by DESIGNA
Se vores katalog med AXIS by DESIGNA

Vil du kigge nærmere på AXIS by DESIGNA? Så læs med her...

Se det her

Funktionsmæssigt unikt design

Axis-serien er design- og funktionsmæssigt unikt med profilen placeret langs selve køkkenmodulerne og fungerer således som gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger. 

Den øverste grebsprofil giver bordpladen et svævende udtryk og understreger det enkle og stringente i designet. Her vist i en opstilling med sorte linoleumsfronter og sort profil.

Enkelt, smukt og funktionelt.

Axis løfter det grebsfrie design

Axis løfter det klassisk nordiske grebsfrie design til højeste niveau. Axis-designet fås med profiler i børstet aluminium, sort og hvid og kan kombineres med et stort udvalg af glatte låger fra DESIGNAs sortiment.

Axis er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser og gør den enkle geometriske form smuk og helt stringent i sin fremtoning. 

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. 

#designakitchen

Kig forbi og se AXIS by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde

 

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier