Lamelkøkken fra Designa med BORA Pure emfang

Ren køkkenglæde
helt uden emhættestøj

Til dig fra os!

Bestil dit nye køkken i maj, så forkæler vi med et BORA Pure emfang.

Førsteklasses madlavningsglæde

I hele maj måned giver vi dig lige dét ekstra med BORA, når du bestiller nyt køkken for min. 100.000,- ekskl. bordplade og hvidevarer.

Hos Designa hylder vi det gode køkkenliv. Vi ærer og kærer om førsteklasses madlavningsglæde. Derfor glæder det os, at vi kan forkæle dig med en diskret og støjsvag designklassiker til dit nye køkken. Et BORA Pure emfang.

Værdi: 29.000,- 

Book et gratis designmøde
grafik af græs
Bestil nyt køkken i maj og få en Bora Pure med i købet

”Ej, hvor jeg glæder mig til at vælge emhætte” 

- Sagde ingen nogensinde, mens de sad og tegnede deres drømmekøkken. 

BORA Pure – et diskret design masterpiece!

BORA Pure bordemfang er ikke bare et emfang. Det er en ægte designklassiker, der falder perfekt ind i din køkkenindretning - uanset hvilket køkkenudtryk du er til. 

Med sit enkle og stilfulde design er BORA Pure et diskret, men visuelt statement i dit køkken, der samtidig sørger for ren luft.

grafik af græs
BORA Pure – et diskret design masterpiece!

Tip-top funktionalitet

BORA Pure er meget mere end bare et smukt ansigt. Emfangets funktionalitet er i top, da effekten reguleres automatisk, så du kan fokusere helt og aldeles på at tilberede lækker mad. 

Book et designmøde
Tip-top funktionalitet
1.
Madladvningsglæde i frisk luft
BORA emfanget arbejder effektivt på at trække lugt- og fedtpartikler væk fra dine gryder og pander. På den måde bliver madosen ikke hængende i køkkenet og generer dig og dine gæster.
2.
Ingen generende emhætte i hovedhøjde
Sig farvel til de støjende og grimme emhætter, der ikke passer ind i din køkkenindretning. Med BORA emfanget får du et elegant design uden skarpe kanter og hjørner i hovedhøjde. Du vil heller ikke længere opleve damp i dit synsfelt eller på dine briller, da emfanget trækker dampen væk direkte fra kilden.
3.
Nem rengøring
BORA emfangets udsugningskomponenter er nemme at tage ud gennem den brede og lettilgængelige indstrømningsåbning. Og det bedste er, at de kan tåle opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen endnu lettere for dig.
4.
Energibesparende
Traditionelle emhætter har ofte et højt energiforbrug, men med et forholdsvist lille udbytte. Det er ikke tilfældet med BORA emfanget, som har en 100% cleanrate i hovedhøjde. Det betyder, at BORAen effektivt trækker lugt og damp direkte fra kilden, hvilket resulterer i en mere effektiv og energibesparende løsning. Så du kan nyde madlavningen i dit køkken uden at bekymre dig om energiforbrug og ineffektivitet.
5.
Masser af tilberedningsplads
BORA emfangets centrale betjening og optimale placering af kogepladerne giver dig mulighed for at tilberede mad på op til fire gryder på 24 cm samtidig. På den måde kan du maksimere din madlavningskapacitet uden at skulle bekymre dig om pladsmangel eller besvær med at flytte rundt på gryder og pander.
6.
Støjsvagt design
BORA Pure er ikke kun et visuelt imponerende element i dit køkken. Det er også bemærkelsesværdigt støjsvagt. Det skyldes den optimale luftføring og brugen af en ekstremt støjsvag motor. Du vil næsten ikke bemærke, at emfanget arbejder. Lydniveauet er så lavt, at du kan føre en uforstyrret samtale i køkkenet.
BORA Pure omfang

Det med småt

Kampagnen gælder frem til 31. maj 2023, hvis du bestiller nyt køkken for minimum 100.000,- ekskl. bordplader og hvidevarer.

Ønsker du en anden type BORA emfang, forhandles denne også til en god pris.

Levering senest 30.09.2023. 

Gælder så længe lager haves.

Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Hør mere i din nærmeste Designa butik.  

Det med småt
Designa køkken - med BORA omfang

Find din lokale Designa butik

Hvorfor ikke tage et kig på vores flotte kollektioner ved at besøge din nærmeste Designa butik? Vi har store og inspirerende showrooms, hvor du kan opleve materialerne, farverne og de mange funktioner i virkeligheden. Det er den bedste måde at få en fornemmelse af, hvad der vil passe perfekt ind i dit hjem.

Find din nærmeste Designa butik nu og lad os hjælpe dig med at skabe det køkken, du altid har drømt om... med et BORA Pure bordemfang. 

Vi glæder os til at se dig!

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik

Stjernedrys og varme anbefalinger

En god og tryg købsoplevelse er åbenbart ikke en selvfølge, når du vælger køkkenleverandør
… men det er den hos Designa Køkken. 

Ja faktisk trækker vi fra alle konkurrerende køkkenbutikker på stjerner og brandvarme anbefalinger på Trustpilot. Det gør os stolte.  

Book et designmøde
silke
Glade DESIGNA køkkenejere