Bryggersløsning med skydedør

Nyt bryggers?
Lad os hjælpe dig

Vi står altid klar til at gøre en ekstra indsats, når det gælder dig og dit nye bryggers.
Vi forstår, at rejsen fra idé til et færdigt bryggers kan virke overvældende. Bare rolig. Vi guider dig trygt gennem hele processen.

Inspiration til dit nye bryggers

Går du og brygger på tanker til et nyt bryggers? Eller har du allerede et gammelt bryggers, som godt kunne trænge til en opgradering? Så er du landet det helt rigtige sted.  

Integreret bryggers-løsning, entre eller hall? Hos Designa har vi erfaringen, de kreative idéer og inspiration samt de helt rette håndværksmæssige løsninger til at skabe den perfekte bryggersindretning til dig og dit hjem.  

For det er ikke nemt, er det vel? Altså når du på egen hånd skal forsøge at udtænke den perfekte bryggersløsning.  

Bryggerset er nemlig et af husets mest praktiske arbejdsrum med mange forskellige funktioner. Vaske- og tørrerum, grovkøkken, opbevaringsrum til overtøj og sportstøj, strygerum, kolonialrum. I mange hjem er det endda også husets entre og landingsbane – for både beboere og gæster.   

I et rum, hvor der skal løses så mange praktiske hverdagsopgaver, og hvor trafikken af sko, overtøj og vasketøj er konstant, kan det hurtigt blive noget værre rod, hvis ikke rummet er indrettet både praktisk og funktionelt... og måske endda også lidt pænt.  

grafik af vask
Hvidt bryggers med skydedøre

Lad os hjælpe med den fornemme mission, det er, når bryggerset skal forenes med design og æstetik i din indretning.

Sammen med dig går vi jagt efter de rette typer af skabe, moduler og låger og er med dig lige fra mål til færdig montering og glad indvielse.

 

Masser af opbevaringsplads med de helt rigtige bryggersskabe

De helt rigtige bryggersskabe. Hvordan ser de lige ud? Det er et godt spørgsmål, for svaret findes i din personlige smag og hverdagssituation. I jagten på de helt rigtige bryggerselementer til dit hjem stiller vi mange spørgsmål.  

Hvor mange kvadratmeter har du at gøre med? Er det et stort eller lille bryggers? Hvordan er resten af dit hjem indrettet rent materiale- og farvemæssigt? I så fald vil vi gerne hjælpe med at trække den røde, æstetiske tråd med ud i bryggerset.  

Uanset om du har et stort eller et lille bryggers, vil vi som tommelfingerregel altid anbefale en gulv-til-loft-skabsløsning. På den måde for du udnyttet opbevaringspladsen til fulde, og netop opbevaringsplads kan du aldrig få for meget af i et bryggers. Der bliver nemlig hurtigt fyldt op, når du begynder at pakke overtøj, støvler, rengøringsartikler, gulvspande, støvsuger, vasketøjskurve, kolonialvarer og så videre ind i skabene.  

Overvej også potentialet i at indrette med skydedøre. De gør det ekstra godt i bryggersindretningen - særligt hvis du ikke har så meget plads. De fylder nemlig ikke ved at skulle åbnes ud i lokalet, som tilfældet er med traditionelle skabslåger.

Fungerer dit bryggers også som entré, kan du samtidigt gemme vaskemaskine, tørretumbler og fryser væk bag skydedøre.    

Find inspiration til opstilling og indretninger af bryggersskabe
grafik af græs
 bryggers med skydedøre

De bedst prioriterede bryggerselementer

I mange hjem fungerer bryggerset også som grovkøkken. Det er nemlig rart at have et sted, hvor du kan rense grøntsager og børste dem fri fra jord og tilberede kød- og fiskeanretninger.   

Udover masser af opbevaringsplads er det god idé at prioritere så meget bordplads som muligt og også gerne en håndvask. 

Håndvasken i bryggerset er din redning i hverdagen, hvor der både skal grovrenses madvarer, skylles beskidte støvler og ordnes blomster og potteplanter. Det er nu meget rart, at få det ud af det fine køkken.   

grafik af græs
 bryggers med skydedøre
Bryggersløsning med skydedør

Valg af materiale til dit nye bryggers

Som tilfældet er med dit køkken og bad, skal bryggerset stå model til lidt af hvert. Ja faktisk mere, for det er som sagt et multirum, som skal opfylde flere forskellige funktioner, og der bliver slidt godt på både låger, armatur og bordplade. Derfor skal du vælge materialer med omtanke, som netop er slidstærke og kan holde til stærke rengøringsmidler og daglig vandsjask og plask.  

Derfor er slidstærke materialer som laminat, folie og melamin populære overflader til skabslågerne, mens en bordplade klarer sig godt i rustfrit stål, Corian, kompaktlaminat eller CoreStone.   

grafik af græs
 bryggersmiljø

Forkæl bryggerset med fine interiørdetaljer

Du bruger alligevel så meget tid derude, og har du først styr på bordplads, skabsplads og gulvplads, så overvej hvordan du også kan gøre det ekstra hyggeligt og rart i dit bryggers med det helt rette boliginteriør. 

Indret bryggerset med små planter og billeder på væggen. Placer fine fletkurve til eksempelvis vasketøjet og pantflaskerne.   

Du kan endda sørge for, at det oftest dufter rart og fint med duftpinde i vinduet.   

grafik af græs
 bryggers med skydedøre

Stjernedrys og varme anbefalinger

En god og tryg købsoplevelse er åbenbart ikke en selvfølge, når du vælger køkkenleverandør
… men det er den hos Designa. 

Ja faktisk trækker vi fra alle konkurrerende køkkenbutikker på stjerner og brandvarme anbefalinger på Trustpilot. Det gør os stolte.  

Læs mere
silke
Glade DESIGNA køkkenejere

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers.

Book dit møde her
Book et møde med en konsulent
Book et moede med en DESIGNAkonsulent

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på bryggerselementer online. Noget helt andet er at opleve vores bryggers-miljøer i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik

Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på dit nye bryggers er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores rådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine drømme og behov, og vi tager altid udgangspunkt i dit budget.
 • Prisen på montering af bryggers er individuelt og afhænger af bryggersets størrelse og omfang.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter bryggerset er taget i brug.
   
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye bryggers, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i bryggerset.  

  Bryggerset er i de fleste hjem et multirum, som skal stå model til hård slitage. Derfor er det som udgangspunkt en god idé at skele til slidstærke materialer som laminat, folie og melamin til skabslågerne, mens en bordplade klarer sig godt i rustfrit stål, Corian, kompaktlaminat eller CoreStone.    
   
  Bare rolig. Vores rådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine drømme og behov, og vi tager altid udgangspunkt i dit budget, når vi finder de rette materialer til dit nye bryggers.