Find_naermeste_designa_butik

Butikker over hele landet

Find din nærmeste DESIGNA køkkenbutik

Et DESIGNA-køkken ser rigtig flot ud online, men vi kan tør godt love, at vores køkkenløsninger gør det endnu bedre i den virkelige verden. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, Sjælland, Bornholm eller Lolland-Falster, så ligger der en DESIGNA-butik i nærheden af dig. Vores køkkenfirma er repræsenteret i mere end 20 butikker spredt ud over hele landet. Hvis din nærmeste DESIGNA-butik ikke ligefrem ligger i gåafstand, så er det blot en lille køre- eller cykeltur fra dit hjem.  
 
Din og vores køkkendrøm  
Kig ind, og gå på opdagelse i vores små lokale DESIGNA-universer. Sten. Stål. Linoleum. Træ. Keramik. Mærk materialerne og se med egne øjne, hvordan form, funktion og stil kan kombineres og sammensættes på kryds og tværs, så det matcher lige præcis med jeres køkkendrømme og hverdagsbehov.  

Vores køkkenforhandlere står klar til at vejlede og guide jer gennem de mange forskellige muligheder. Udover at de lytter, så stiller de også rigtig mange spørgsmål. Det gør de fordi, de gerne vil lære jer og jeres hverdagsbehov godt at kende. Indsigten i hverdagen og familielivet er udgangspunktet for, hvordan I i fællesskab kan skabe det helt rigtige køkkenmiljø og atmosfære, så det understøtter behovet og madlavningsglæden i lige netop jeres hjem.