Find naermeste DESIGNA koekkenbutik

Find din nærmeste Designa køkkenbutik

Find din nærmeste Designa køkkenbutik

Et Designa køkken ser rigtig flot ud online, men vi kan tør godt love, at vores køkkenløsninger gør det endnu bedre i den virkelige verden. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, Sjælland, Bornholm eller Lolland-Falster, så ligger der en Designa butik i nærheden af dig. Vores køkkenfirma er repræsenteret i mere end 20 butikker spredt ud over hele landet. Hvis din nærmeste Designa butik ikke ligefrem ligger i gåafstand, så er det blot en lille køre- eller cykeltur fra dit hjem.  
 
Din og vores køkkendrøm  
Kig ind, og gå på opdagelse i vores små lokale Designa universer. Sten. Stål. Linoleum. Træ. Keramik. Mærk materialerne og se med egne øjne, hvordan form, funktion og stil kan kombineres og sammensættes på kryds og tværs, så det matcher lige præcis med jeres køkkendrømme og hverdagsbehov.  

Vores køkkenforhandlere står klar til at vejlede og guide jer gennem de mange forskellige muligheder. Udover at de lytter, så stiller de også rigtig mange spørgsmål. Det gør de fordi, de gerne vil lære jer og jeres hverdagsbehov godt at kende. Indsigten i hverdagen og familielivet er udgangspunktet for, hvordan I i fællesskab kan skabe det helt rigtige køkkenmiljø og atmosfære, så det understøtter behovet og madlavningsglæden i lige netop jeres hjem. 

Kontakt

Fandt du ikke det du søgte, så kontakt vores markedschef. Han hjælper gerne med at finde den rette lokale kontaktperson.

Jan Lund Darø
Market Director

Tlf: +45 25 75 01 40
E-mail: jld@designa.dk

Erhverv
Designa Køkken erhverv
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade