DESIGNA Aalborg. Butiksfacade

Designa Aalborg – et køkkenfirma med begge ben solidt plantet i den nordjyske muld

Er det blevet tid til at udskifte køkkenet, forbedre bryggerset eller tilføje lidt kurbadsstemning i badeværelset? Så besøg Designa Aalborgs skønne køkkenbutik og store showroom, hvor du i fred og ro kan sanse og føle på alle vores lækre kvalitetsprodukter, som du kan opleve i et væld af vidunderlige farver og former. Det kan være svært at vælge materialer, når udvalget er stort, men vores professionelle og erfarne køkkenkonsulenter står klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig på rejsen af tilvalg og fravalg mod dit nye køkken.  
 
Vi er grundige i vores arbejde, og derfor stiller vi dig masser af spørgsmål til din og familiens hverdag og køkkenvaner. Det gør vi, fordi vi ønsker, at du skal kunne bruge dit nye køkken mange år ud i fremtiden – og ikke mindst elske at bruge det imens. Derfor vil vi også byde ind med kreative løsningsforslag samt praktiske designidéer, så din oplevelse og dit nye køkken opnår nye (og smukke) højder!  
  
Designa Aalborg – en køkkenforhandler du kan stole på  
Vores køkkenkonsulenter elsker at skabe og designe i selskab med dig – og køkkener er netop vores ekspertisefelt. Det kan være svært at bestemme sig for, hvilke greb, låger og bordplader, der passer sammen, men vælger du Designa som dit køkkenfirma, vil vi give dig vores ærlige og professionelle bud på, hvad der gør sig godt og holdbart til netop dine køkkenvaner.

Hos Designa Aalborg gør vi os umage for at skabe dit drømmekøkken – præcis som du ønsker det. 

Vi glæder os til at se dig i vores butik. 

Book møde
Stenbukken 3C
9200 Aalborg
Åbningstider
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg

Johnny Thomsen
Indehaver
Janne Thomsen
Indretningskonsulent
Nicklas Pedersen
Beregner
Brian Thomsen
Butikschef
Steen Admiralshøi
Indretningskonsulent
Rikke Hyttel
Bogholder
Jesper Marinussen
Erhvervschef
Jacob Fahl Johannesen
Indretningskonsulent
Anders Hjorth
Montør
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade