DESIGNA Aarhus. Butiksfacade

Vi gør din køkkendrøm til virkelighed hos Designa i Aarhus  

Hos Designa i Aarhus finder du en køkkenforhandler ud over det sædvanlige, og her har du rig mulighed for at opleve, mærke og føle køkkener og køkkenmaterialer til enhver smag og hverdag.  
  
Hos os finder du et stort og inspirerende showroom, som du roligt kan gå på opdagelse i, hvad end du søger efter spændende idéer eller løsningsforslag til dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe. Vi har mange forskellige kollektioner, og da vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse og vedligeholdelse af dit nye produkt, holder vi os derfor heller ikke tilbage med at stille dig spørgsmål omkring din hverdag og personlige behov. For os hos Designa Aarhus er et køkken nemlig ikke bare et køkken – det er familiens samlingspunkt, hvor vi trives og kommer hinanden ved. Dit valg af køkkenbutik er vigtigt, og hos Designa Aarhus ynder vi at gøre dét ekstra for vores kunder, da vi lever og designer for smukke og funktionelle køkkener, som kan holde i mange år under hverdagens daglige trummerum.

Har du ønsker til bestemte former, farver og materialer, har Designa erfaringerne og materialerne til at gøre disse til virkelighed. Ved du endnu ikke, hvad du ønsker og har behov for, er vi også gode til at stille skarpt på, hvad der netop kunne være gode, praktiske og kreative tiltag i dit nye drømmekøkken.  
 
Designa Køkken er dit trofaste køkkenfirma i Aarhus 
Vores professionelle og passionerede køkkenkonsulenter glæder sig til at byde dig velkommen i køkkenbutikken. Vi ses hos Designa Aarhus. 

Vi kan kontaktes på: designa@designa-aarhus.dk

Book møde
Agerøvej 27A
8381 Tilst
Åbningstider
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg

Dennis Daugaard
Indehaver
Yasmin Ebbesen
Indretningskonsulent
Finn Jensen
Køkkenmontør
Musa Karagøz
Erhvervschef
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade

Erhvervsafdeling Aarhus

Designa Aarhus er udpeget som erhvervsafdeling, fordi vi har mangeårig erfaring med at servicere professionelle kunde. 

Besøg vores erhvervsside og find relevante kontaktpersoner. 

Besøg DESIGNA Erhvervsafdeling Aarhus
Erhvervsafdeling Aarhus
Erhvervsafdeling Aarhus