Amager DESIGNA

DESIGNA Amager – en køkkenforhandler med design og kvalitet i fokus

Har du endelig besluttet dig for, at det er tid til at investere i et nyt køkken, badeværelse eller garderobe? Så hjælper DESIGNA Amager dig hellere gerne med at finde lige præcist dét, som du går og drømmer om. Vi er nemlig et køkkenfirma, som adskiller os på markedet fra andre køkkenfirmaer, idet vi hos DESIGNA Amager har fokus på, at både design- og købsoplevelsen bliver så let og fornøjelig som muligt. Du kan forvente et topprofessionelt slutprodukt til dig og din familie, som I får glæde af mange år frem i tiden.  

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige produkter og indretningsløsninger til både køkken, bad og garderobe. Så hvad end du er på udkig efter farvede køkkenlåger eller låger i egetræ, messingfarvede greb til garderobeskabet eller marmorgrønne bordplader til badeværelset, så har vi, hvad du leder efter.   

 

Vores køkkenkonsulenter lever for at designe og skabe, og du kan derfor forvente, at de vil forene design, praktik og funktionalitet, så du får glæde af dit køkken mange år frem. Forbered dig på spørgsmål, for dem stiller de mange af for at spore sig ind på dig og din families hverdags og brugssituation. Så kan I i fællesskab skabe de bedste designløsninger. 

 

Køkkener, badeværelser og garderober er vores speciale – skal vi hjælpe dig med dit? 

Vores køkkenkonsulenter står klar i vores lækre køkkenbutik til at hjælpe netop dig med dine drømme for bedre funktionalitet, design, madlavningsglæde og hverdagswellness. Vores materialer er i dansk design og i høj kvalitet, så når du køber dit nye køkken eller bad hos os, kan du forvente en investering, som vil holde i mange år frem.  

Besøg vores inspirerende køkkenbutik.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed sammen med dig! 

Book møde
Kirstinehøj 58E
2770 Kastrup
Åbningstider
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
09.30–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg

Jesper Birkeland
Indehaver
Anders F. Andersen
Indretningskonsulent
Dorte Marie Heyden
Erhvervskonsulent