Bornholm DESIGNA

Start dine køkken- og badeværelsesdrømme hos Designa Rønne 

På solskinsøen i Rønne finder du vores inspirerende Designa køkkenbutik, hvor mulighederne er mange, hvad end du er til farverige greb, neutrale låger eller praktiske, men pæne bordplader. Vi har nemlig noget til enhver smag og hverdag, og i vores Designa køkkenbutik gør vi en dyd ud af at gøre din oplevelse så let og fornøjelig som mulig.  

Vores passionerede, professionelle og ikke mindst personlige køkkenkonsulenter står klar til at tage imod dig, og de stiller mange spørgsmål, fordi de gerne vil lære dig og din families hverdagsbehov at kende. På den måde har de et langt bedre afsæt for at byde ind med sparring og kreativ inspiration til dit nye køkken, bad eller bryggers.

Vi ser og designer nemlig køkkener og badeværelser hver dag, hvilket betyder, at vi trækker på stort bagkatalog af erfaring og idéer, som du høster frugten af. Derfor er vi anderledes end andre køkkenfirmaer, idet vi er grundige, kreative og kommer med utraditionelle løsninger og forslag.

Vi ønsker, at du skal blive glad for dit køkken eller bad, og at det er en investering i hverdagsglæde, som holder i mange år frem.  

  

Designa Rønne – dit professionelle og passionerede køkkenfirma med dansk design i fokus! 

Hos Designa Rønne er køkkener ikke bare køkkener – det er familiens samlingspunkt, når der skal smøres madpakker, bages til hygge i weekenden og spises aftensmad over god snak i en ellers travl hverdag. 

Samlingspunktet kan vi heldigvis hjælpe jer med, men resten må I selv klare. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din køkkenforhandler Designa Rønne! 

Book møde
Borgmester Nielsensvej 14
3700 Rønne
Åbningstider
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–14.00
Lukket
Følg

John Lønborg
Indretningskonsulent / Indehaver
Sabine Lyngberg
Indretningskonsulent
Benny Hansen
Indretningskonsulent / Indehaver
Jørn Ole Gudbergsen
Indretningskonsulent
Henrik Funch
Indretningskonsulent
John Nielsen
Montør
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade