Frederikshavn DESIGNA

Designa Frederikshavn – Dit køkkenfirma, når du skal forkæle dig selv med nyt køkken eller bad

Har du også taget beslutningen om at forære (og forkæle) dig selv og familien med et helt nyt, trendy køkken eller kurbadsinspireret badeværelse? Så er du kommet til rette sted, og med markedets bredeste sortiment har vi uendeligt mange muligheder for at ramme netop din smag og dit behov, når det kommer til materialer, former og farver.  

Hos Designa Frederikshavn lever og ånder vi for at designe smukke, funktionelle køkkener, og derfor skal vi nok hjælpe dig gennem sparring og rådgivning, så du kommer hjem med det helt rigtige. Vi prioriterer en god og tryg oplevelse undervejs.  

Det kan være sin sag at vælge, når farver, låger, greb, bordplader, tilbehør og hårde hvidevarer skal gå op i en højere enhed – og ikke mindst danne rammen om et rart sted for familien, hvor alle kan kokkerere, bade og trives hver dag. Derfor står vores køkkenkonsulenter klar til at stille spørgsmål omkring dine og familiens ønsker og behov, og de stiller dig med al sandsynlighed også spørgsmål til noget, du ikke engang havde overvejet – vi er nemlig en køkkenbutik med sans for detaljer!  

  

Designa Frederikshavn – anderledes end andre køkkenbutikker!  

Lige så vel som køkkener er forskellige, så er køkkenfirmaer det også. Hos Designa Frederikshavn er vores mission ikke mindst at skille os positivt ud, men også at leve op til det, vi lover, hvilket er at gøre din oplevelse hos os så let, fornøjelig og sjov som muligt. Lige fra begyndelsen af designprocessen i samarbejde med os til dit køkken eller bad er monteret, færdigt og taget i brug. Vi holder, hvad vi lover.  

Vi ses hos Designa Frederikshavn – din professionelle køkkenforhandler!

Book møde
Maigårdsvej 11 B
9900 Frederikshavn
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
Lukket
Lukket
Følg

Johnny Thomsen
Indehaver
Janne Thomsen
Bogholder
Jesper Marinussen
Erhvervschef
Nicklas Pedersen
Butiksansvarlig
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade