DESIGNA Glostrup. Din lokale DESIGNA-butik.

Velkommen til design(a)dag lørdag d. 4. februar 2023

Vi glæder os til at se dig og dine til en ganske særlig design(a)dag i butikken lørdag d. 4. februar kl. 10-16.

Vores butik bugner af inspiration, og du kan som en af de først gå på opdagelse i vores 2023 nyheder. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet! Vi sætter den gode stemning med masser af snacks, konkurrencer og selvfølgelig køkkensparring, hvis du har spørgsmål til dit kommende køkkenprojekt.

Vi ses til design(a)dag!

Designa Glostrup – et køkkenfirma der kan mere end de fleste 

Hos Designa Glostrup står vores køkkenkonsulenter klar til at byde dig velkommen i vores helt nye køkkenbutik, hvor du i stueetagen kan gå på inspirationsjagt blandt alle de nyeste trends, designs og farver, alt imens du på vores 1. sal finder vores store og spændende erhvervsafdeling.  

Køkkener er vores speciale, og med et væld af forskellige produkter og materialer, har du et hav af muligheder for at sammensætte dit helt eget unikke køkken med fokus på design, funktionalitet og høj kvalitet. Vi har mange forskellige slags låger, greb og bordplader, og det kan være sin sag at vælge det helt rigtige, som både er smukt at kigge på, og som passer til hverdagens daglige trummerum. Det er her vores topprofessionelle konsulenter bidrager med deres ekspertise i form af praktiske og kreative, og sommetider utraditionelle løsninger. Der findes mange forskellige slags køkkenfirmaer og køkkenbutikker, men hos Designa Glostrup gør vi vores ypperste for at give dig og familien en så let og fornøjelig oplevelse som muligt – lige fra design- og købsproces til levering og montering af dit nye køkken, bad eller garderobe.  

  

Designa Glostrup - din professionelle køkkenforhandler  

Køber du dit nye køkken eller bad hos os, kan du forvente uovertruffen god service samt lækre materialer og holdbarhed i mange år frem. Vi lever for at skabe og designe - ikke kun køkkener, badeværelser og garderober, men også oplevelser.  

Besøg os i vores nye butik eller book et møde med os direkte herunder. Vi glæder os til at gøre dine køkkendrømme til virkelighed.  

Vi ses hos Designa Glostrup 

Book møde
Tjalfesvej 11
2600 Glostrup
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg

Medarbejdere

Peter W. Ulrichsen
Indehaver/CEO
Henrik Rosenbøg
Køkkenkonsulent
Michael Højgård
Erhvervskonsulent
Thomas Zingenberg
Projektleder
Emil Jahn
Montør
Christian Johansen
Indehaver/Erhvervschef
Simone Immertreu
Køkkenkonsulent
Tommy Jalris Ljungberg-Jensen
Erhvervskonsulent
Rune Thornvig Rask
Montageleder
Luc Petersen
Montør
Jesper Birkeland
Butikschef
Pauline Christoffersen
Køkkenkonsulent
Sanne Hasemann
Erhvervskonsulent
Morten Sørensen
Montør
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade