Butiksfacaden på DESIGNA Herning

Designa Herning – et køkkenfirma er ikke bare et køkkenfirma!  

Beslutningen om at forære sig selv et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe kan muligvis virke ganske let, men det er ofte processen, som viser sig som noget af en udfordring. Hos Designa Herning er processen dog ligetil, da vores køkkenkonsulenter, lige fra du træder ind i vores køkkenbutik og til dit køkken er monteret, står klar med ekspertrådgivning og kreative, men funktionelle løsningsforslag til dit fremtidige køkken eller bad.  
 
Designa har flere køkkenbutikker fordelt rundt i Danmark, og hos Designa Herning kan du forvente køkkener og badeværelser i alle afskygninger, former, farver og materialer – vi har noget til enhver families smag, behov og køkkenvaner. Hos os finder du lækre hvidevarer, som ikke blot er praktiske og uundværlige – de er også stilede, og vi er ikke bange for at stille dig mange spørgsmål omkring din og familiens hverdag. Det er nemlig jeres hverdag, som skaber rammerne for vores design og praktiske rådgivning.  
 
Vi ønsker, at dit nye Designa køkken eller bad skal holde i mange år frem, og derfor giver vi dig tips og tricks til fremtidig og minimal vedligeholdelse.  


  
Designa Herning – en køkkenforhandler, som er til for dig.  

Der findes et væld af forskellige køkkenfirmaer, men den egentlige forskel på kvaliteten finder du hos Designa Herning, fordi vi gør os umage for vores kunder og yder god kundeservice i øjenhøjde.

Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende, så vi sammen kan designe og skabe netop dét køkken eller bad, som er udspringer af jeres drømme og behov.

Vi ses hos Designa Herning!   

Book møde
Silkeborgvej 80
7400 Herning
Åbningstider
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–13.00
Lukket
Følg

Mia Holm Olesen
Indretningskonsulent
Jesper Fruergaard
Indehaver
Kasper Nøreng
Indretningskonsulent
Henrik Holm Poulsen
Indehaver
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade