Hillerød DESIGNA

Hos Designa Hillerød skaber vi dit køkken ud fra din og familiens hverdag  

Designa Hillerød er din professionelle køkkenforhandler, og vi har netop udvidet vores butik, så vi nu kan byde dig velkommen i vores 874m2  store showroom med køkken, bad og garderobe – alt sammen i dansk design, høj kvalitet og solidt håndværk.

Vi har et væld af forskellige materialer, former og farver, og selvom det kan være svært at vælge imellem mange slags låger, greb og bordplader, står vores køkkenkonsulenter klar til at give dig deres kreative, funktionelle og utraditionelle input til din og familiens køkkenhverdag.

Vi er et dansk køkkenfirma, der har til øje for at skabe et leverum, hvor du og familien trives, og hvor netop funktionalitet, design og praksis går op i en højere enhed. Så må det endda gerne holde i mange år frem. Køkkener, bad og garderober er vores specialiteter, og vi hos Designa Hillerød gør os umage for, at din design- og købsoplevelse hos os bliver let og fornøjelig! 

 

Designa Hillerød – anderledes end andre køkkenfirmaer  

Køkkenbutikker er der mange af, men hos Designa Hillerød, synes vi, at forskellen ligger i detaljen. Hos os kan du forvente topprofessionel service og løsningsforslag, der både rummer praktisk og kreativitet. Vi er med dig på hele rejsen fra designproces til levering og montering. Vi lever for flotte, funktionelle køkkener og glade kunder. Derfor gør vi os umage for, at gøre dine køkken- eller badeværelsesdrøm til virkelighed.  

Oplev vores lækre køkkenbutik, og nyd en ekstra god kop kaffe, mens vi tager dig med rundt på inspirationstur i vores nye lokaler! 

Vi glæder os til at se dig.  

 

Book møde
Industrivænget 2
3400 Hillerød
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg

Alan Melton
Indretningskonsulent
Nikolaj Rohde
Montør
Ole Bramming
Montør
Frank Münster
Ekstern montør
Teis Ravn
Projektleder, erhverv
Henrik Crillesen
Montør
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade