Kjellerup DESIGNA

Find dit nye køkken hos Designa Kjellerup i Silkeborg 

Er det ved at være tid til at investere i et nyt køkken, bad eller garderobe? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Designa Kjellerup glæder vi os til at byde dig velkommen i vores store og inspirerende showroom, hvor du kan gå på opdagelse i markedets største sortiment af indretningsmuligheder til køkken, bad og garderobe.   

Vores køkkenkonsulenter er passionerede fagnørder, som lever og ånder for at designe lækre, funktionelle køkkener, som er perfekte tilflugtsoaser fra hverdagens hurlumhej. Et nyt køkken er nemlig en investering, hvor praktik og æstetik skal gå op i en højere enhed, så du kan have glæde af dit leverum mange år ud i fremtiden.  

Måske ved du allerede, ellers vil du snart erfare det. Der er rigtig mange overvejelser og valg, der skal træffes, når man skal designe sit nye køkken. Greb eller grebsfrit? Farvede fronter, egetræsfronter, rammelåger, matte låger eller lamellåger? Og hvad med bordpladen? Dekton, laminat, massivt træ, komposit, Corian, GetaCore, keramisk? Hvad er fordele og ulemper ved de enkelte? Men bare rolig, du er ikke alene. Vi er netop sat i verden for, at din købsoplevelse hos Designa Kjellerup bliver let og fornøjelig. Det er vores topprioritet, at du føler dig trygt klædt på under hele køkkenrejsen, fra første møde i butikken til du kan servere den første lækre anretning i dit nye køkken.  

 

Designa Kjellerup er ikke som køkkenbutikker er flest 

Den gode, trygge købsoplevelse er åbenbart ikke en selvfølge, når man vælger køkkenleverandør. Men det er det, hos Designa Kjellerup. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og det får vi udelukkende ved at sætte dig i centrum og tage dine ønsker og behov seriøst.  

Du kan forvente indlevelsesfulde og nysgerrige køkkenkonsulenter, som spørger meget ind til dig og din families hverdag. På den måde kan de nemlig spore sig ind på, hvordan I i fællesskab kan designe den helt perfekte køkkenoase, som matcher dig og din families brugssituation. 

Velkommen hos Designa Kjellerup!

Vi glæder os til at byde dig i butikken. 

Book møde
Industriparken 1
8620 Kjellerup
Åbningstider
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–17.30
09.00–17.30
10:00-13:00
Lukket
Følg

Rikke Kruse
Køkkenkonsulent
Sebastian Jensen
Køkkenkonsulent
Dan Lund Fedde
Køkkenkonsulent
Stephanie Wittenkamp
Køkkenkonsulent / stylist
Per Bodin
Køkkenkonsulent
Kasper Larsen
Butikschef
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade