Butiksfacaden på DESIGNA København

Start køkkendrømmen hos Designa i København 

Du finder vores flotte køkkenbutik lige i det bankende centrumhjerte af København. Gå på opdagelse i vores enorme showroom og find masser af inspiration til dit hjem i vores mange smukke køkken kollektioner.  

Vi hedder Designa Køkken, men vi er meget mere end ”bare” endnu et køkkenfirma i København. Vi tager hånd om hele dit hjem, hvilket betyder, at du i vores showroom også finder inspiration og flotte løsningsforslag til bad, garderobe, bryggers og andet tilbehør.   
 
Låger, farver, greb, bordplader, vaske, hvidevarer. Ja, en ting er at finde inspiration online, men noget helt andet er at besøge butikken og se og mærke på materialerne. For hvordan føles en bordplade i kompaktlaminat kontra en dekton-bordplade? Slip sanserne løs og føl og mærk på de mange forskellige materialer og overflader. Der er nemlig rigtig mange delelementer, som skal gå op i en højere enhed, når vi i fællesskab designer jeres nye køkkenoase, hvor I kan samles, kokkerere og trives hver dag.     
 
Din foretrukne køkkenforhandler i København    
Vi glæder os til at se dig i vores butik, hvor vi har dygtige og passionerede køkkenkonsulenter, som står klar til at tage imod dig. Vi ser og designer køkkener hver dag. Det betyder, at vi trækker på stort bagkatalog af erfaring og idéer, som du høster frugten af. Vi stiller mange spørgsmål, men det er fordi, vi gerne vil lære dig og dit hverdagsbehov at kende. På den måde har vi et langt bedre afsæt for at byde ind med sparring og kreativ inspiration til dit nye køkken.  
 
Velkommen hos Designa butikken i København!

Book møde
Ved Vesterport 6
1612 København V
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–15.00
Lukket
Følg

Jesper Birkeland
Butikschef
Geert Brændholt
Køkkenkonsulent
Tommy Jalris Ljungberg-Jensen
Erhvervskonsulent
Peter W. Ulrichsen
Indehaver/CEO
Christopher Vilhelmsen
Køkkenkonsulent
Sanne Hasemann
Erhvervskonsulent
Christian Johansen
Indehaver/Erhvervschef
Michael Højgaard
Erhvervskonsulent
Rune Thornvig Rask
Montageleder/Servicemontør
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade