Køge DESIGNA

Hos DESIGNA Køge gør vi din unikke køkkendrøm til virkelighed

Er du på udkig efter et topprofessionelt og serviceminded køkkenfirma, som skal hjælpe dig med at realisere din længeventede køkken- eller badeværelsesdrøm? Så er du kommet til rette sted! Hos DESIGNA Køge har vi fokus på design og funktionalitet – alt imens vi gør din design- og købsoplevelse så let og fornøjelig som mulig. Vi har et stort udvalg af forskellige materialer og farver, så hvad end din nye låge skal være i farven kongeblå eller sennepsgul, gør vi os umage for at imødekomme netop dig og din families ønsker og præferencer.  

Hos os finder du et hav af smarte låger, smukke og praktiske greb, funktionelle bordplader samt masser af tilbehør og hårde hvidevarer. Køkkener, badeværelser og garderober er forskellige – og det samme er mennesker og smag. Derfor gør vi hos DESIGNA Køge vores ypperste for, at dit nye køkken eller bad kan danne ramme for mange hyggelige timer med familien - også langt ude i fremtiden.  

  

DESIGNA Køge er ikke som de andre køkkenfirmaer – besøg os og oplev forskellen  

DESIGNA Køge er en køkkenbutik ud over det sædvanlige. Vores køkkenkonsulenter står klar til at svare på dine spørgsmål og dele deres ekspertråd til praktiske og kreative løsninger, som gør din og familiens hverdag nemmere. Vi har noget til enhver smag og hverdag, og vores primære mål er, i samarbejde med dig, at skabe et køkken eller bad, som du og familien bliver glade for i mange år frem.  

Vi ses hos din køkkenforhandler DESIGNA Køge! 

 

Book møde
Theilgårds Vej 7
4600 Køge
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17:30
10.00–14.00
Lukket
Følg

René Bo Jacobsen
Partner
Sanne Rudbæk
Indretningskonsulent
Gitte Ohmeyer
Butikschef
Christopher Lobert
Salgschef, projektafdelingen
Daniel Jørgensen
Indretningskonsulent
Kristian Nerup Rieck
Erhvervskonsulent