Butiksfacaden på DESIGNA Kolding

Designa Kolding – Din køkkenforhandler, når du er klar til et nyt køkken

Yes, du har endelig gjort det. Du har taget beslutningen om at forære (og forkæle) dig selv med et helt nyt trendy køkken eller kurbadsinspireret badeværelse, og du har nu oceaner af muligheder inden for dine valg af materialer i alle de skønneste former og farver. Det vil vi hos Designa Kolding gerne hjælpe dig med, så din oplevelse undervejs bliver lige så sjov og fornøjelig, som når dit nye køkken eller badeværelse står færdigt. Det kan nemlig være sin sag at vælge, når mulighederne er mange, og når farver, låger, greb, bordplader, tilbehør og hårde hvidevarer skal gå op i en højere enhed – og ikke mindst danne rammen om et rart sted for familien, hvor alle kan kokkerere, bade og trives hver dag.  
 
Hos Designa køkkenbutik i Kolding finder du dygtige og professionelle køkkenkonsulenter, som lever og ånder for det, de laver, nemlig at designe og vejlede, og dermed give dig dit drømmekøkken eller badeværelse, som kan holde i mange år frem. Du vil modtage kyndig og ærlig vejledning til, hvilke materialer og utraditionelle løsninger, som vil være ideelle for dig og din families hverdag. Vores konsulenter i køkkenbutikken står klar til at svare på dine spørgsmål og byde ind med kreativ sparring og inspiration.  

Designa Kolding er et køkkenfirma, som sætter dig og dine behov i fokus 
Vi er en køkkenbutik ud over det sædvanlige, og hos Designa Kolding finder du professionelle, lyttende, nysgerrige og ærlige køkkenkonsulenter, som gør sig umage for, at du på den anden side står med lige nøjagtigt det køkken, bad eller garderobe, som du drømte om.  
 
Vi glæder os til at se dig i butikken.  

Book møde
Albuen 21
6000 Kolding
Åbningstider
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–14.00
Lukket
Følg

Morten Jochumsen
Indehaver
Brian Yde Jensen
Køkkenkonsulent
Steen Christensen
Køkkenkonsulent
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade