Nykøbing Falster DESIGNA

Designa Nykøbing Falster – En køkkenbutik med fokus på kvalitet og dansk design!  

Beslutningen om at forære sig selv et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe kan muligvis virke ganske let, men processen kan vise sig som noget af en udfordring. Det er det ikke hos Designa Nykøbing Falster! Vi er nemlig et køkkenfirma, som ynder at gøre dét ekstra for vores kunder, og derfor sætter vi baren højt for, at din proces bliver så let og fornøjelig som mulig.  

Vores køkkenkonsulenter står klar i vores skønne butik til at hjælpe dig med dine drømme for bedre funktionalitet, design, madlavningsglæde og hverdagswellness.  

Vi har et væld af materialer i forskellige former og farver, og har du noget specielt eller specifikt i tankerne, hjælper vi dig med at finde en løsning på det. Vores udvalg er dansk design og i høj kvalitet, så når du køber dit nye køkken eller bad hos os, kan du forvente en investering, som vil holde i mange år frem.  

Vores passionerede konsulenter lever for at skabe og designe smukke og funktionelle køkkener, garderober og bade, og du kan derfor forvente, at de vil forene design, praktik og æstetik, så du får glæde af din investering i mange år frem.

 

Designa Nykøbing Falster – anderledes end andre køkkenfirmaer!  

Designa Nykøbing Falster er anderledes end andre køkkenbutikker, fordi vi er passionerede fagnørder, der gør os umage for, at æstetik og hverdagspraktik går op i en højere enhed, når vi designer dit nye køkken. I praksis vil det sige, at vi er nysgerrige og stiller rigtig mange spørgsmål for at spore os ind på dig og din families hverdags og brugssituation. Så kan vi nemlig i fællesskab skabe de bedste designløsninger.  

Vi og vores konsulenter ser frem til at gøre dine drømme til virkelighed sammen med dig.  

Vi ses hos din køkkenforhandler Designa Nykøbing Falster! 

 

  

Book møde
Slotsgade 32
4800 Nykøbing Falster
Åbningstider
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–14.00
Lukket
Følg

Jens Gjesing
Butikschef
Daniel Jørgensen
Indretningskonsulent
Janus Rasmussen
Indretningskonsulent
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade