Odense DESIGNA

DESIGNA Odense

 

Velkommen til Designa Odense

I DESIGNA Odenses butik kan du få al den inspiration, du ønsker dig. Og mere til. Vores smukke kollektioner af køkkener, bad og garderober viser, hvordan dine drømme kan blive til virkelighed. Farver, låger, greb, bordplader, vaske, hvidevarer, tilbehør. Der er masser at vælge mellem. Vi er specialister i sammen med dig at få det til at gå op i en højere enhed, som passer til dit hjem og din familie.

Hos DESIGNA i Odense er vores motto, at ”vi går to skridt ekstra” for vores kunder. Det gælder, når du kommer ind i butikken og har brug for, at vi viser rundt og lytter til dine spørgsmål og ønsker. Det gælder, når du bliver præsenteret for vores kreative løsningsforslag. Og det gælder også, når køkkenet er tegnet og bestilt, og når det skal produceres, leveres og monteres hjemme hos dig.

Du er velkommen i butikken, som altid er opdateret indenfor de nyeste køkkentrends, farver og ideer. Vi glæder os til at se dig.

VI ER NU FLYTTET TIL NYT FLAGSHIP KØKKENCENTER

Vi har taget vores nye 600 m2 store DESIGNA flagship køkkencenter på Stærmosegårdsvej 52 i brug. Her kan du opleve alt det nyeste indenfor køkken, bad og garderobe. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

DESIGNA ODENSE ERHVERVSCENTER

DESIGNA Odense, Esbjerg og nu også Vejle har fælles ejerskab. Det gør, at vi står endnu stærkere i markedet. Vi er udpeget som erhvervscenter fordi vi har mangeårig erfaring med at servicere professionelle kunder, som ikke går på kompromis. Det gælder små og store sager. Private og kollektive råderetssager. Fra enkelte lejligheder til store licitationer. I alle tilfælde tilbyder vi markedets bredeste sortiment, høj dokumenteret produktkvalitet, kort leveringstid - og konkurrencedygtige priser selvfølgelig.

Book møde
DESIGNA Odense
Stærmosegårdsvej 52
5230 Odense M
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg DESIGNA Odense

Per Juhl
Indehaver/Erhvervschef
Henrik Weber
Indretningskonsulent
Kurt Kämpfner
Projekt- og erhvervskonsulent
Dennis Rosenlyst
Lagermedarbejder
Henrik Strange
Køkkenmontør
Jan Mortensen
Køkkenmontør
Lars Pedersen
Butikschef
Jess Christiansen
Indretningskonsulent
Maria Burholt
Projektkoordinator
Lars Baunkjær
Køkkenmontør
Frederik Thygesen
Køkkenmontør
Magnus Lillemose
Arbejdsmand
Brian Jespersen
Indretningskonsulent
Vivi Arnoldsen
Projektleder erhverv
Poul Lassen
Servicekoordinator
Michael Stisen
Køkkenmontør
Lars Nikolajsen
Køkkenmontør
Anette Jensen
Marketing