DESIGNA Odense

Velkommen til DESIGNA Odense

I DESIGNA Odenses butik kan du få al den inspiration, du ønsker dig. Og mere til. Vores smukke kollektioner af køkkener, bad og garderober viser, hvordan dine drømme kan blive til virkelighed. Farver, låger, greb, bordplader, vaske, hvidevarer, tilbehør. Der er masser at vælge mellem. Vi er specialister i sammen med dig at få det til at gå op i en højere enhed, som passer til dit hjem og din familie.

Hos DESIGNA i Odense er vores motto, at ”vi går to skridt ekstra” for vores kunder. Det gælder når du kommer ind i butikken og har brug for, at vi viser rundt og lytter til dine spørgsmål og ønsker. Det gælder når bliver præsenteret for vores kreative løsningsforslag. Og det gælder også, når køkkenet er tegnet og bestilt, og når det skal produceres og leveres og monteres hjemme hos dig.

Du er altid velkommen i butikken, som altid er opdateret indenfor de nyeste køkkentrends, farver og ideer. Vi glæder os til at se dig.

NY FLAGSHIP STORE I ODENSE C I 2021

DESIGNA Odense vokser med raketfart. Og vi bygger ny 600m² stor flagship butik på Stærmosegårdsvej. Den åbner til august 2021.

DESIGNA ODENSE ERHVERVSCENTER

DESIGNA Odense, Esbjerg og nu også Vejle har fælles ejerskab. Det gør, at vi står endnu stærkere i markedet. Vi er udpeget som erhvervscenter fordi vi har mangeårig erfaring med at servicere professionelle kunder, som ikke går på kompromis. Det gælder små og store sager. Private og kollektive råderetssager. Fra enkelte lejligheder til store licitationer. I alle tilfælde tilbyder vi markedets bredeste sortiment, høj dokumenteret produktkvalitet, kort leveringstid - og konkurrencedygtige priser selvfølgelig.

Medarbejdere

Image name

Lars Baunkjær

Køkkenmontør

Image name

Søren Nydam Dabelsteen

Køkkenmontør

Image name

Michael Stisen

Køkkenmontør