DESIGNA Odense

Når du er klar til at tage hul på drømmen...

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken, bad eller garderobe er forholdsvis let. Hos DESIGNA gør vi vores yderste for, at også det videre forløb i din køkkendrøm bliver let og fornøjelig.

Det kan nemlig være sin sag at vælge, når farver, låger, greb, bordplader, tilbehør og hvidevarer skal gå op i en højere enhed og danne et rart sted, hvor familien kan kokkerere og trives hver dag.

Derfor står vores køkkenkonsulenter klar til at svare på dine spørgsmål og byde ind med kreativ inspiration til selv de mest utraditionelle løsninger.
 

DESIGNA Odense og Esbjerg står stærkt sammen

DESIGNA Odense og Esbjerg har fælles ejerskab. Det gør, at vi står endnu stærkere i markedet, og med erfarne teams begge steder kan vi yde både erhvervskunder og private kunder en fantastisk service. Vores motto er, at vi går 2 skridt længere for vores kunder.

erhvervsområdet arbejder vi målrettet med de professionelle kunder, som ikke går på kompromis. Det gælder små og store sager. Private og kollektive råderetssager. Fra enkelte lejligheder til store licitationer. I alle tilfælde tilbyder vi markedets bredeste sortiment, høj dokumenteret produktkvalitet, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser. Og så koncentrerer vi os 100% om at tilbyde vores kunder den optimale service. Hver gang. Lige fra det første møde og indtil leveringen er helt på plads - på rette sted og til aftalt pris. Det vidner en flot referenceliste også om.

Kontakt Per Juhl på 40 18 79 38 eller 66 16 60 88.

Ny flagship store i Odense C 2021

DESIGNA Odense vokser med raketfart. Derfor er det naturlige næste skridt at etablere en ny, flot flagship store i det centrale Odense næste år. Spaden blev sidst i september 2020 stukket i jorden på Stærmosegårdsvej til det, der bliver en 600m² butiksareal fyldt med inspiration fra Danmarks største – og synes vi bedste – køkkensortiment. Vi glæder os allerede.

Medarbejdere

Image name

Lars Baunkjær

Køkkenmontør

Image name

Søren Nydam Dabelsteen

Montør