Butiksfacade på DESIGNA Randers

Leder du efter nyt køkken og tilhørende køkkenforhandler? Velkommen i Designa Randers

Besøg vores store køkkenbutik og showroom, hvor du finder masser af inspiration i alle vores smukke kollektioner. Tag dig bare god tid, mens du i ro og mag går rundt og ser, mærker og føler på elementerne.

Et nyt køkken er en stor beslutning, som består af summen af en lang række delbeslutninger. Bordplade, fronter, hårde hvidevarer, greb, modulopbygning for at nævne nogle få. Hvad end du overvejer at investere i nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe, har vi et væld af produkter i forskellige former og farver – til enhver smag, stil og prisklasse.  
 
Designa Randers er et køkkenfirma med et stort udvalg af kollektioner og tilbehør, og det kan være en svær verden at navigere i, når mulighederne er så mange. Heldigvis er vores konsulenter passionerede fagnørder og specialister på området, og de står klar til at rådgive og vejlede dig i overensstemmelse med de ønsker du har til dit nye køkken, bad eller garderobe.  
  
Dit nye køkken kan blive til virkelighed hos os - Din køkkenbutik Designa Randers   
Du har sikkert en række krav og ønsker til dit nye køkken, og det er både en investering og proces, som tager tid. Hos Designa Randers er vi med dig hele vejen fra det første møde til køkkenet står færdigmonteret, og du kan tage det i brug. Vi lever af glade kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og glad gennem hele køkkenrejsen. 
 
Besøg os i butikken, som altid er opdateret indenfor de allernyeste køkkentrends, farver og idéer.

Vi glæder os til at se og servicere dig!   

Book møde
Nikkelvej 5
8940 Randers
Åbningstider
09.00–17.00
09.00–17.00
09.00–17.00
09.00–17.00
09.00-17.00
10.00–14.00
Lukket
Følg

Michael Østergård
Indehaver
Morten Frederiksen
Køkkenkonsulent
Marina Young
Erhvervskonsulent
Karina Østergård-Borresen
Indehaver og økonomi
Peter Birch
Køkkenkonsulent
Jonas Lyngsø
Køkkenkonsulent
Freddy Johansen
Erhvervskonsulent
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade