Ribe DESIGNA

Designa Ribe – Et køkkenfirma med fokus på design, kvalitet og håndværk  

Har du og familien en drøm om at skabe jeres helt eget personlige køkken eller badeværelse, som udelukkende er bygget på jeres idéer, ønsker og hverdagsbehov? Så kom og besøg os hos Designa Ribe, hvor vi gennem vores passionerede og professionelle køkkenkonsulenter gør os umage for, at jeres drømme bliver til virkelighed.  

Vores konsulenter lever og ånder for at designe smukke, praktiske og holdbare køkkener og badeværelser, og dine muligheder hos os er mange. Vi har et væld af forskellige former, farver og materialer, så hvad end din nye køkkenlåge skal være i sart mosgrøn, eller dit nye greb til badeværelset skal være i massiv, børstet messing, så skal Designa Ribe nok få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Vi har nemlig markedets største sortiment af materialemuligheder.  

Det kan være sin sag at vælge mellem låger, bordplader, hårde hvidevarer og tilbehør, når man også skal tænke i praktik og holdbarhed, men det hjælper vores konsulenter dig selvfølgelig med. Hos os møder du køkkenkonsulenter, som er nysgerrige, kreativt tænkende og løsningsorienterede med sans for selv de mindste detaljer – og derfor lever vi også af at gøre vores kunder glade og tilfredse. Vi er med dig hele vejen – lige fra vores første møde til dit køkken er færdigt og monteret – ja til første ret er serveret i dit nye, lækre køkken.  

 

Designa Ribe – Din køkkenforhandler med kompetente konsulenter  

Der findes mange forskellige køkkenfirmaer, men Designa Ribe skiller sig ud på udvalg, design, kvalitet – og ikke mindst kundeservice i særklasse.  

Kom og besøg os i vores køkkenbutik Designa Ribe og bliv inspireret! 

Book møde
Bohrsvej 2
6760 Ribe
Åbningstider
Lukket
11.00–17.00
11.00–17.00
11.00–17.00
11.00–17.00
10.00–13.00
Lukket
Følg

Alis Hesel Jørgensen
Indretningskonsulent
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade