Butiksfacade på DESIGNA Roskilde

Designa Roskilde – en køkkenforhandler med sans for detaljen 

Er du på udkig efter nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe? Så er du kommet til rette sted, for hos Designa Roskilde gør vi en dyd ud af at give dig masser af inspiration, professionel og kreativ rådgivning og gode oplevelser.

Køkkener, og ikke mindst køkkenfirmaer, er forskellige – og det er ekspertise og rådgivning derfor også. Designa Roskilde er en køkkenbutik, som sørger for, at dit forløb forbliver trygt – lige fra du træder ind i butikken og ser vores smukke showroom, til dit køkken er færdigmonteret og klar til kreativ kokkering og hygge med familien.  
 
Vores konsulenter i vores køkkenbutikker lever for at designe og skabe smarte, praktiske og hyggelige køkkener, badeværelser og garderober, og derfor stiller vi dig masser af spørgsmål, så vi lærer dig og dine behov ordentligt at kende. Har du set en speciel vask, en farverig låge eller et udsmykket greb, eller er du i tvivl om, hvad din stil egentlig er, så gør vi hos Designa Roskilde os umage for at finde det, som du leder efter! Og bare rolig. Mon ikke du finder lige den detalje, du drømmer om i vores store showroom, der bugner af inspiration.   
  
Utraditionelle løsninger kombineret med design og praktik? Vælg Designa Roskilde som dit køkkenfirma!  
Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad, kan være forholdsvis let, og derfor skal din køkken- eller badeværelsesrejse være mindst ligeså positiv og uden større overraskelser. Dit køkken og hvidevarer skal gå op i en højere enhed og holde i mange år til familiens dagligdag – og dét hjælper vi dig med hos Designa Roskilde. 

Vi glæder os til at se og servicere dig i vores butik.

Book møde
Holbækvej 9
4000 Roskilde
Åbningstider
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–17.30
10.00–14.00
Lukket
Følg

Hanne Fredslund
Indretningskons./Arkitekt MAA
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade