Thisted DESIGNA

Find dit nye køkken og bad hos Designa Thisted

Har du endelig givet dig selv lov til at investere i nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe? Så er du kommet til rette sted, for hos Designa Thisted er vores vigtigste opgave at give dig masser af inspiration samt professionel og kreativ rådgivning og sparring. Det skal kort og godt være en god og tryg oplevelse for dig at handle med os i vores køkkenbutik

Køkkener er vores speciale, og med et stort udvalg af forskellige produkter, materialer, former og farver har du et hav af muligheder for at sammensætte dit helt eget unikke køkken med fokus på design, funktionalitet og høj kvalitet.

Vi har mange forskellige slags låger, greb og bordplader, og det kan være sin sag at vælge det helt rigtige, som både er smukt at kigge på, men som også passer til hverdagens hurlumhej. Det er her vores topprofessionelle konsulenter bidrager med deres ekspertise i form af praktiske, kreative og sommetider utraditionelle løsninger.  

Hos Designa Thisted er vi ægte fagnørder, når det kommer til indretning og design, og vi glæder os allerede til, i samarbejde med dig, at skabe netop dit drømmekøkken- eller badeværelse.  

 

Designa Thisted – Et køkkenfirma som tager dine boligdrømme alvorligt! 

Hos Designa Thisted tager vi vores ansvar for dine drømme alvorligt, fordi intet gør os mere glade og tilfredse, end kunder som er glade og tilfredse. Vi er med dig hele vejen, lige fra første møde i vores køkkenbutik, til du præsenteres for vores kvalitetsprodukter og indretningsløsninger og til dit nye køkken er tegnet, bestilt, produceret, leveret og monteret hjemme hos dig. Kort sagt slipper vi dig ikke igen, før den første ret er serveret i dit nye, lækre Designa køkken. 

  

Vi ses hos din køkkenforhandler Designa Thisted! 

Book møde
Leopardvej 3
7700 Thisted
Åbningstider
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–17.00
10.00–12.00
Hver søndag
Følg

Bjarke Storgaard
Indehaver
Arne H. Jensen
Indehaver
DESIGNA Aarhus. Butiksfacade