Certificeringer

Certificeringer

EPD

Her finder du Designa Køkkens EPD, udgivet af EPD Danmark. 

EPD'en dækker et bredt gennemsnitligt sortiment sammensat til et køkken - varianter vurderet på grundlag af salgsstatistikker - top 10 af de mest solgte produkter. Den anvendte låge er den mest solgte.

Du kan downloade den seneste version af vores EPD og LCA her.

Se EPD
EPS
EPD

LCAbyg til erhvervskunder

LCAbyg 2023 er et frit tilgængeligt værktøj, der beregner livscyklusvurderinger for bygninger. Med værktøjet kan du nu beregne din bygnings miljøprofil og ressourceforbrug.

Programmet er tilpasset kravet om bygningers klimapåvirkning der trådte i kraft den 1. januar 2023.

Herunder kan du importere vores LCA i LCAbyg - direkte med filen, eller sende den til bygherre/rådgiver.

Læs mere om LCAbyg og download filen direkte herunder.

 

LCAbyg erhvervskunder
EPD

LCAbyg download

Grøn strøm

Hver gang vi producerer et nyt køkken, bad eller garderobeløsning, har vi miljøet i tankerne, og grøn strøm er bare ét af mange nye skridt mod en bedre fremtid.

Med certifikatet fra Centrica attesterer vi nu, at den strøm vi bruger på fabrikken i Kjellerup kommer fra vedvarende energikilder, som for eksempel vindmøller og solceller.

Vores certificeringer og miljømærkninger vidner om vores miljømæssige tankegang, hvormed vi hele tiden forsøger at påvirke vores værdikæde i en positiv retning.

Se certifikat
Grøn strøm
Grøn strøm

Indeklimamærkede produkter

I samarbejde med Dansk Indeklima Mærkning og Teknologisk Institut har vi udvalgt produkter til omfattende test og prøvning. Med dokumentation på vores produkter sikrer vi dig et godt og sundt indeklima, uden lugtgener og afgasning af kemiske stoffer.

Ved at vælge indeklimamærkede produkter, sikrer du dig at dine valg bidrager til det gode og sunde indeklima. Indeklimamærkede produkter er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor den gode indeluftkvalitet er et stort bidrag til den sociale bæredygtighed.

Se certifikater
Indeklima
Indeklima

Overfladekvalitet

I samarbejde med Teknologisk Institut har vi testet udvalgte fronter for at sikre langtidsholdbare køkkener, hvor kvalitet og krav til overflader er vores prioritet. 

Prøvning af lågeoverfladernes modstandsevne er udført i henhold til internationale krav.

Se certifikater
Prøvningsrapport på lågekvalitet
Prøvningsrapport på lågekvalitet