Designa Køkken lever af tilfredse kunder

Din tryghed

Vælger du Designa, vælger du dansk design, høj kvalitet og solidt håndværk i en god og tryg købsoplevelse. 

Vi er ikke, som de andre er flest

Den gode og trygge købsoplevelse er åbenbart ikke en selvfølge, når du vælger køkkenleverandør. Men det er den hos Designa.

Vores konsulenter er passionerede fagnørder, når det kommer til køkkener, bad og garderobe-løsninger. Det vil du mærke, så snart du træder ind i en af vores mange butikker. 

Her vil du blive mødt med nysgerrighed og en kompetent gennemgang af, hvad vi har af løsninger til at opfylde din køkkendrøm. 

Vi er nysgerrige, fordi vi har brug for at lære dig og dit hverdagsbehov at kende. Det er afsættet for, hvordan vi i fællesskab kan designe lige nøjagtigt det køkken, hvor du og din familie kan finde hverdagsglæde i mange år frem.  

 

Hverdagskøkkenglæde
Hverdagskøkkenglæde - mor og datter i køkken

Levering og montering til rette tid og på rette sted

Hos Designa er det vigtigt for os, at du er helt tryg i processen omkring levering og montering. 

Vi sørger for, at du velorienteret omkring produktionen og leveringstiden af dit nye køkken. Opstår der problemer, tager vi den på forkant og finder en nem og fleksibel løsning. 

Tilvælger du montering af køkken, giver vi en fast pris, så der ikke opstår nogle overraskelser. Prisen varierer selvfølgelig alt efter størrelse af køkken, og om vi også skal stå for VVS- og el-installationer i forbindelse med monteringen. 

den trygge købsoplevelse
Tryghed i montering og levering

Tryghed fra køkkenmøde til færdigmontering

Vi slipper dig ikke, så snart du er landet på det helt rigtige køkkendesign, trykker på knappen og forlader butikken. Det svarer til, at vi indledningsvist planlægger turen og slutdestinationen og derefter tjekker ud. 

Et nyt køkken er en rejse, som kan strække sig over uger og måneder. Der er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas og tryg hele vejen.

Vi sørger for klar kommunikation omkring produktions- og leveringsstatus og den logistiske projektstyring.  

Vi er først klar til at give slip, når du kan poppe det første glas bobler i dit nye, færdige køkken. 

 

den trygge købsoplevelse
Tryg købsoplevelse fra køkkenmøde til færdigmontering

En del af trygheden er garanti

Hos Designa Køkken er vores kunders tryghed af høj prioritet - også efter køkkenet er taget i brug.

Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger samt 5 år på bordplader.

Vores garantiordning handler om livrem og seler, for du får sikkert ikke brug for den. Men den giver dig tryghed og ro i maven. 

Læs mere om garanti og reklamationsret
Tryghed er også garanti
Tryghed er også garanti

Når vores kunder tager ordet på Trustpilot...

... har de så meget dejligt at fortælle om deres erfaringer med Designa.

En ting er, at vi selv fortæller om, hvor umage vi gør os for at sikre dig en god og tryg købsoplevelse. Noget andet er, når vores kunder selv deler deres erfaringer.

Ja faktisk så trækker vi fra alle konkurrerende køkkenbutikker på stjerner og brandvarme anbefalinger. Det gør os stolte! 

 

Designa og dig

Der findes ikke én sandhed om det perfekte køkken – udover at dit køkken skal passe til dig. Men bare rolig: At købe køkken behøver ikke at være så svært!

Designa og dig
1.
Første møde
Du møder din køkkenrådgiver. Sammen taler I om behov, ønsker, muligheder og budget.
2.
Præsentation
Din køkkenrådgiver præsenterer på baggrund af første møde din optimale køkkenløsning. Sammen gennemgår I alle tekniske, praktiske og designmæssige forhold.
3.
Bestilling
Du og din køkkenrådgiver koordinerer sammen detaljer om montage, teknik og levering, så I kan bestille din samlede løsning.
4.
Levering & montering
Din samlede løsning leveres, monteres og kontrolleres. Og tilbage er bare en opgave: At nyde dit nye drømmekøkken.

Nyt sommerhuskøkken inspireret af naturen...

Lige midt i den skønne, nordjyske natur, med en helt særlig stil, velovervejede præferencer og med ønsker for både æstetik, praktik og detaljer - her blev Tina og Mogens' køkkendrømme virkelige: 

“Vi har fået et køkken med lige dét udtryk, den varme og de muligheder, der gør, at det er blevet et stilistisk stolt samlingspunkt for huset: Præcist som vi ønskede os.” 

- Tina og Mogens 

Læs om og oplev et sjældent fint sommerhuskøkken
Nature by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed
Nature by Designa - fra køkkendrøm til virkelighed

Oplev vores 5 kollektioner

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos Designa gør vi vores yderste for, at også det næste skridt mod at realisere din drøm bliver let og fornøjelig.

Tryg? Så lad os komme i gang

Book dit møde med en af vores dygtige køkkenkonsulenter i din nærmeste Designa butik.

Vi skaber rammerne om det perfekte køkkenliv til dig og din familie. Det gør vi ved at spørge ind til jeres hverdag, rammer og behov. 

Hvordan skal jeres køkkenvask tage sig ud?  Og hvad med de nye køkkenlåger. Er der mange fedtede og nysgerrige fingre, som vandrer rundt på greb og låger? Giver det bedst mening med eller uden køkkengreb?  

Det og meget mere spørger vi ind til, når vi i fællesskab designer og bygger jeres nye køkken, som i de fleste familier også er hjemmets hjerterum og samlingspunkt.    

Book dit møde her
Back alt text
Front alt text

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på køkkener online. Noget helt andet er at opleve et køkken i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale Designa butik
Find din lokale Designa butik