Store og små projekter

Din professionelle samarbejdspartner. Fra store entreprenørvirksomheder til lokale tømrervirksomheder. Designa Erhverv er til den professionelle kunde, der – uagtet størrelse – ikke går på kompromis med hverken sortiment, kvalitet eller pris.

Du og dine kunders oplevelse er vores topprioritet. Vi garanterer høj leveringssikkerhed og kort leveringstid. Det kan vi, fordi en stor del af Designas sortiment er på lager og ikke først skal sættes i produktion.

Du finder Designas erhvervscentre og erhvervsafdelinger rundt omkring i hele landet.

Erhvervscentre

Full service Designa erhvervscenter med alle nødvendige kompetencer og ressourcer, som servicerer alle erhvervskunder uanset type og størrelse. 

Klik her for oversigt over erhvervscentre

Erhvervsafdelinger

Designa med erhvervsafdeling fokuserer på små og mellemstore erhvervskunder, som servicerer håndværkersalg, boligforeninger, typehuse og mindre projektsalg.

Klik her for oversigt over erhvervsafdelinger

Erhvervscases

Typehuse, arkitekttegnet eller renoveringsprojekt? Om det er det ene eller det andet, imødekommer vi dine kunders ønske om medbestemmelse på indretning og materialevalg. Alt fra valg af gulve til vægfarver samt valg af hvidevarer til køkken, bad, bryggers

Se og download vores erhvervskatalog

Designa søger partnere

"Da vi trådte ind på fabrikken i Kjellerup og blev mødt af Designa-teamet, kunne vi med det samme mærke, at vi havde fundet den rigtige partner - vi følte os hjemme. Vi mødte flere i Kjellerup, og de var alle yderst imødekommende og helt nede på jorden – det kunne vi vestjyder godt lide."

- Jesper Vinther Fruergaard, indehaver af Designa Lemvig & Designa Herning

 

 

Læs mere om, hvordan du bliver Designa-partner
Erhverv
Designa Køkken erhverv

Kontakt

Fandt du ikke det du søgte, så kontakt vores markedschef. Han hjælper gerne med at finde den rette lokale kontaktperson.

Jan Lund Darø
Market Director

Tlf: +4525750140


E-mail: jld@designa.dk

Erhverv
Designa Køkken erhverv