Boligforeninger

Kvalitet - både i service, rådgivning og leverance

Hos Designa får I én fast kontaktperson tilknyttet, så vi kan give jer den bedste service og rådgivning. Vi indgår et tæt samarbejde, så vi kender jeres behov i dagligdagen samt de ønsker og behov, I måtte have.

Jeres garanti for dansk design og håndværk
Designa har mere end 28 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved, hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til jeres lejeres behov.

Jeres sikkerhed for de nye køkkener
Vi tilbyder jer op til 25 års garanti på nye Designa køkkener – 25 år på bevægelige dele, 10 år på skabe og låger samt fem år på bordplader. Men vi tror ikke, I får brug for det, for Designa holder til det meste.

I får adgang til et bredt og stilsikkert sortiment
Her får I adgang til et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, der gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikser ideer eller lige lovligt smart design, som I og jeres lejere hurtigt bliver trætte af. Designa er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år.

I får samme produkt, uanset om det er et samlet eller usamlet køkken
Hos os er der ingen forskel på køkkenerne, uanset om køkkenet leveres samlet eller usamlet. Det er jeres garanti for, at I får samme produkt - også fremover.

I får integreret soft-close i alle skabe uden merpris
I alle vores skabe får I integreret Soft-Close som standard uden merpris. Der kan ligeledes fås Soft-Close til skufferne, hvis I ønsker dette.

I bestemmer selv prisen og levering
Ønsker I køkkenerne leveret usamlet, samlet eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt? Det er helt op til jer. Vi tilpasser os, så det matcher netop jeres behov og ønsker til et samarbejde.

I bestemmer selv hastigheden og levering
Ønsker I hurtig levering på køkkenelementer, kan vi tilbyde jer levering på usamlede elementer inden for tre arbejdsdage. Og ønsker I et samlet køkken, kan vi levere det til jer på kun én uge.

Kontakt en erhvervsrådgiver i dit nærområde

Find din nærmeste erhvervs- og projektrådgiver her.

Kontakt Designa Erhverv
Kontakt her
Kontakt en erhvervsrådgiver i dit nærområde
kaffe