Bygherrer og entreprenører

Din professionelle samarbejds- og sparringspartner

Bygherrer & entreprenører
Hos Designa Erhverv har vi mange års erfaringer med både større og mindre byggeprojekter. Vores erhvervskonsulenter arbejder hver dag med forskellige projekttyper. Det sikrer succes i dit projekt, fordi du får en erfaren og kompetent samarbejdspartner, som hele tiden arbejder med at finde de bedste løsninger til den bedste pris til lige netop dit projekt.

Lad os gøre, hvad vi er bedst til, så kan du koncentrere dig om de andre vigtige beslutninger. Brug os og vores viden til din fordel, så vi sammen kan fuldende et succesfuldt projekt.

Et bredt og stilsikkert sortiment
Hos Designa får I adgang til et stilsikkert sortiment i høj kvalitet, der mikser tidens trends med tidløse klassikere. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I og jeres lejere hurtigt bliver trætte af. Designa er jeres garanti for slidstærke køkkener, der holder sig moderne i mange år.

Dansk design og håndværk
Designa har mere end 28 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved, hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller til design og kvalitet. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til hverdagens behov. Leverum, der ganske enkelt mærkes helt rigtige.

Garanti for daglig glæde
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.

Kontakt en rådgiver i jeres område

Find din nærmeste erhvervs- og projektrådgiver her.

Kontakt Designa Erhverv
Kontakt her
Kontakt en rådgiver i jeres område
kaffe