Lighthouse erhvervscase

Naturen flytter ind i Lighthouse

Plads til at nyde livet

Vand, sand og lys. Inspireret af naturen. Med udsigt til byen, bugten og skoven.

Køkkener i nærhed af himmel og hav

Naturen er en stor inspirationskilde til køkkenerne i Lighthouse. Havets farve, det specielle lys fra himlen og sandets bløde udtryk er elementer, der lever videre i materialerne og farverne i køkkenerne, som udføres af Designa efter koncept designet af 3XN.

Omdrejningspunktet for køkkenerne har været at skabe en nærhed til himmel og hav. Det har samtidig også været målet at skabe et køkken, der er eksklusivt, moderne og med masser af varme i sit udtryk. Derfor er der valgt materialer som linoleum, corian og egetræ. Linoleum for at give modernitet og skabe dybde i køkkenet. Corian for at skabe kvalitet og eksklusivitet og sidst egetræ for at give varme til køkkenet.

Århus havn
Blå køkken

Inspiration fra skagensmalerierne

Mange kender de ikoniske skagensmalerier med de lyse farver og det helt specielle lys, som man oplever langs den danske kyst.

Farverne og lyset fra Skagen er inspirationskilden til de tre forskellige linoleumsfarver, som er valgt til køkkenerne. Hver farve afspejler en særlig sanselighed og stemning, som leder tankerne tilbage til lyse sommeraftener og giver dig en følelse af at stå ved havet, når du opholder dig i køkkenet.

Natur
Lighthouse blå køkken, håndvask
Lighthouse hvid køkken

Plads til at nyde livet

Naturen er en stor inspirationskilde til Lighthouse. Havets farve, bølgernes kurver, skoven og sandet er elementer, der lever videre i byggeriet. Særligt køkkenet, som er valgt i samarbejde med 3XN Arkitekter, er skabt ud fra en fortælling om bugten og skoven. Solide materialer som egetræ, corian og linoleum leder tankerne mod havets og sandets farver og rammesætter et køkken, der inviterer naturen ind. Der er ligeledes kræset for køkkendetaljerne med underlimet vask samt egefinér på bagsiden af køkkenlågerne.

Alle lejligheder i Lighthouse er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. Gode løsninger og gedigent håndværk er samtidig med til at gøre hverdagen nem og bekvem for beboerne, så der er tid til afslapning og livsnydelse.

Her kan du komme hjem og nyde den fantastiske udsigt, der nærmest kun er begrænset af, hvor langt øjet rækker. Fra alle boligens rum vil udsigten være som et evigt foranderligt maleri.

Kontakt en erhvervsrådgiver i dit område

Find din nærmeste erhvervs- og projektrådgiver her.

Kontakt Designa Erhverv
Kontakt her
Kontakt en erhvervsrådgiver i dit område
kaffe