Munkebjergvænget

Travlhed på Munkebjergvænget i Odense

Byggeriet skrider frem i Munkebjerg Park

Der er travlhed på Munkebjergvænget i Odense. Her bygger Barfoed Group 3. etape af Munkebjerg Park. 63 seniorboliger og 184 studieboliger. I alt 247 lejemål, som skal have monteret Designa køkken og garderobe.

Et godt hold...

Om byggeriet siger Teknisk Direktør Søren Aagaard Rasmussen, Barfoed Group:

”Jeg er vældig godt tilfreds med forløbet hidtil. Mange oplever i øjeblikket leveringsvanskeligheder og mangel på arbejdskraft. Vi har naturligvis været ude i god tid, og alle aftaler har været på plads. Entreprenørerne har længe kendt til bemandingsbehovet, ligesom diverse leverancer er lukket for længst. Det er stærke kapaciteter, og vi stoler på dem. Det er et godt hold i Munkebjerg Park”.

Et godt hold...
Et godt hold...

De lækreste lejeboliger

Interiøret i 48/247 lejligheder er nu færdigmonteret. Eller i hvert fald det, vi kan gøre. Vi kommer tilbage på en runde to, når der gives grønt lys til det. Vores montører er fast inventar på Munkebjergvænget helt frem til marts 2022.

Bemærk, det smukke valg af låger. Grå silk med indfræst greb og en unik mat overflade, som laves i Italien. Der er Soft-Close på alle hængsler, og indmad i skufferne er af massivt træ. Generelt bliver det bare de lækreste lejeboliger.

De lækreste lejeboliger
De lækreste lejeboliger

Kvalitetsbyggeri og smukke parkområder

Munkebjerg Park vandt i 2020 Odin-prisen med baggrund i den samlede bebyggelsesplan med kvalitetsbyggeri og smukke parkområder - og anses for at være et af de bedste boligområder i Odense i mange år.

https://munkebjergpark.dk/

Arkitekt: JUUL | FROST ARKITEKTER

Kontakt en erhvervsrådgiver i dit nærområde

Find din nærmeste erhvervs- og projektrådgiver her.

Kontakt Designa Erhverv
Kontakt her
Kontakt en erhvervsrådgiver i dit nærområde
kaffe