Typehusfirmaer

Vi kan håndtere alt inden for køkken, bad og garderobe

Hvis I ønsker det, håndterer vi gerne alt inden for køkken, bad og garderobe, så I slipper for besværet og kan koncentrere jer om alt det andet.

Jeres sikkerhed for at projektet ikke går i stå
Vi er fleksible og har hurtig responstid, hvis uforudsete ting opstår.

I får én kontaktperson
Hos Designa Erhverv får I én fast kontaktperson tilknyttet, så vi kan give jer den bedste service og rådgivning. Vi indgår et tæt samarbejde, så vi kender jeres behov i dagligdagen og de ønsker og behov, I måtte have.

Jeres kunde vil altid blive behandlet, som Designas kunde.

Jeres garanti for dansk design og håndværk
Designa har mere end 28 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved, hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til jeres kunders behov.

Jeres garantisikkerhed på nye køkkener
Vi tilbyder jer op til 25 års garanti på nye Designa køkkener. 25 år på bevægelige dele, 10 år på skabe og låger samt fem år på bordplader. Men vi tror ikke, I får brug for det, for Designa holder til det meste.

I får adgang til et bredt og stilsikkert sortiment
Hos os får I adgang til et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, der gør det nemt at vælge rigtigt. I møder ingen fikser ideer eller lige lovligt smarte designs, som I og jeres kunder hurtigt bliver trætte af. Designa er garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år.

I får samme produkt, uanset om det er et samlet eller usamlet køkken
Der er ingen forskel på køkkenerne, uanset om det leveres samlet eller usamlet. Det er jeres garanti for, at I får samme produkt - også fremover.

I får integreret soft-close i alle skabe uden merpris
I alle vores skabe får I integreret Soft-Close som standard uden merpris. Der kan ligeledes fås Soft-Close til skufferne, hvis I ønsker dette.

I bestemmer selv prisen og levering
Ønsker I køkkenerne leveret usamlet, samlet eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt? Det er op til jer. Vi tilpasser os, så det mather netop jeres behov og ønsker til et samarbejde.

I bestemmer selv hastigheden og levering
Ønsker I hurtig levering på køkkenelementer, kan vi tilbyde jer levering på usamlede elementer inden for tre arbejdsdage. Og ønsker I et samlet køkken, kan vi levere det til jer på kun én uge.

I får alt leveret på samme tid
Hos Designa slipper I for besværet med at få køkkenet leveret over flere omgange – her kommer alt på samme tid både hårde hvidevarer, elementer og køkkenet.

  • Detaljeret produktbeskrivelse.
  • Specialløsninger kan laves i samarbejde med Frontego.
  • Du får alt leveret samme dag, og små ordrer kan afhentes i din nærmeste Designa butik.

Din sikkerhed for at monteringen ikke går i stå
Du får alt leveret i samme omgang. Vi er fleksible, har lokalt lager og derfor hurtig respons, hvis uforudsete ting opstår.

Nem og hurtig montering
Vores køkkener er nemme og hurtige at montere, hvilket sparer dig timer i den sidste ende.

Kontakt en rådgiver i jeres område

Find din nærmeste erhvervs- og projektrådgiver her.

Kontakt Designa Erhverv
Kontakt her
Kontakt en rådgiver i jeres område
kaffe