Typehusefirmaer

 

Vi håndterer alt fra start til slut for jer
Hvis I ønsker det, håndterer vi gerne alt fra start til slut, så I slipper med alt besværet. Vi løfter alt både stort og småt, så I kan koncentrere jer om jeres kunder.

Jeres sikkerhed for at projektet ikke går i stå
Vi er fleksible og har hurtig respons, hvis uforudsete ting opstår.

I får én kontaktperson
Hos DESIGNA Erhverv får I én fast kontaktperson tilknyttet, så vi kan give jer den bedste service og rådgivning. Vi indgår et tæt samarbejde, så vi kender jeres behov i dagligdagen og de ønsker og behov, I måtte have.

Jeres kunde vil altid blive behandlet, som DESIGNAs kunde.

Jeres garanti for dansk design og håndværk
DESIGNA har mere end 20 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved, hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til jeres lejers behov.

Jeres sikkerhed for de nye køkkener
Vi tilbyder jer op til 25 års garanti på nye DESIGNA køkkener – 25 år på bevægelige dele, 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Men vi tror ikke, I får brug for det, for DESIGNA holder til det meste.

I får adgang til et bredt og stilsikkert sortiment
Her får I adgang til et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, der gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikser ideer eller lige lovligt smart design, som I og jeres lejere hurtigt bliver trætte af. DESIGNA er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år.

I får samme produkt, uanset om det er et samlet eller usamlet køkken
Hos os er der ingen forskel på køkkenerne, uanset om køkkenet leveres samlet eller usamlet. Det er jeres garanti for, at I får samme produkt - også fremover.

I får integreret soft-close i alle skabe uden merpris
I alle vores skabe får I integreret Soft-Close som standard uden merpris. Der kan ligeledes fås Soft-Close til skufferne, hvis I ønsker dette.

I bestemmer selv prisen og levering
Ønsker I køkkenerne leveret usamlet, samlet eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt – det er op til jer. Vi tilpasser os, så det mather netop jeres behov og ønsker til et samarbejde.

I bestemmer selv hastigheden og levering
Ønsker I hurtig levering på køkkenelementer, kan vi tilbyde jer levering på usamlede elementer inden for 3 arbejdsdage. Og ønsker I et samlet køkken, kan vi levere det til jer på kun én uge.

I får alt leveret på samme tid
Hos DESIGNA slipper for I besværet med at få køkkenet leveret over flere omgange – her kommer alt på samme tid både hårde hvidevarer, elementer og køkkenet.

  • Detaljeret og nørdet produktbeskrivelse
  • Specialløsninger kan laves i samarbejde med Frontego
  • Du får alt leveret samme dag samt små ordrer kan afhentes i din nærmeste butik.

Din sikkerhed for at monteringen ikke går i stå
Du får alt leveret i samme omgang. Vi er fleksible, har lokalt lager og derfor hurtig respons, hvis uforudsete ting opstår.

Nem og hurtig montering
Vores køkkener er nemme og hurtige at montere, hvilket sparer dig timer i den sidste ende.