Find dit nye garderobeskab og skydedøre hos DESIGNA

Find dit nye garderobeskab og skydedøre hos Designa
og få lige den løsning, du drømmer om

Vi står altid klar til at gøre en ekstra indsats, når det gælder din garderobe.
Med mange års erfaring forstår vi, at rejsen fra idé til et færdigt garderobe kan virke overvældende. Vi guider dig trygt gennem hele processen.

Skal du have ny garderobe? 

Hos Designa fremstiller vi garderobeskabe og opbevaringsløsninger til enhver smag og behov. Om det er det helt store walk-in closet, skydedøre eller en indbygget garderobe med låger, så har vi erfaringen og en løsning til dig.  
 
Ønsker og krav til en ny garderobe afhænger af den enkeltes behov og situation – og både æstetik og funktionalitet spiller en vigtig rolle. Heldigvis er det kun fantasien, der sætter grænser for garderobeindretningen og -udtrykket, når du vælger garderobe hos Designa.  
 
Vi leverer garderobeløsninger og skydedøre på individuelle mål og i et utal af forskellige varianter med overflader i enten struktur, glat eller spejl. På den måde er du sikker på at få lige præcis den løsning, der matcher dig og dit hjem. 
 
Du kommer langt for pengene hos Designa uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udvalg. Gå på opdagelse i nogle af de mange muligheder her og få inspiration til din kommende garderobeløsning. 

Vi hjælper med at opfylde din garderobedrøm

En garderobe er mere et bare et praktisk sted til opbevaring af din tøjsamling. En velorganiseret garderobe hjælper med at holde styr på hele familiens rod og gør hverdagen og dagens valg af påklædning lettere.  
 
Ligesom køkken og badeværelse er garderoben et element i hjemmet, du bruger hver eneste dag – og gerne flere gange om dagen. Derfor er det vigtigt, at din garderobe passer til dig og opfylder de behov, du måtte have.  
 
Garderoben er med tiden også blevet et vigtigt dekorativt element i boligindretningen. Når vi taler en ny garderobeløsning, er det derfor typisk drømmen om funktionalitet kombineret med flot design, der står øverst på ønskelisten. 

Garderobedrøm
Garderobedrøm

Den perfekte garderobeløsning skal matche dig, din hverdag og smag. Hos Designa forener vi praktik og æstetik, så din garderobe giver brugsglæde mange år frem. 

Få luksus ind i hverdagen med et walk-in closet

Drømmer du om en eksklusiv walk-in løsning, hvor tøj, sko, tasker og accessoires for alvor kan komme til sin ret? Med et walk-in closet får du lidt ekstra luksus ind i hverdagen. Forestil dig at starte dagen med at gå på opdagelse i din garderobe og vælge dagens outfit ud fra sirlige bøjlerækker og overskueligt inddelte rum. Et walk-in closet er den ultimative løsning til dig, som ønsker en velorganiseret garderobe, der er nem at sortere og navigere i.  
 
Et walk-in closet kommer i mange former og størrelser. Det kan laves som et særskilt, lukket rum med dør, låge eller skydedør og indrettes med skabe, spejle og stole og bord, hvis pladsen tillader det. Du kan også afskærme eller ruminddele dit soveværelse, så du får et mindre rum i rummet, der mere minder om et skab i klassisk forstand.  
 
Uanset hvilken walk-in løsning du ønsker, er indretningen afgørende for, at din garderobe forbliver organiseret, og at tøjet ikke ender som rodebunker rundt omkring i skabene. Tænk over dit behov for opbevaring, plads og stil, og om du foretrækker dit walk-in closet som et rum for sig selv eller som en mere integreret del af dit soveværelse.  
 
Hos Designa finder vi den helt rigtige løsning til dig, uanset om du har meget plads eller lidt færre kvadratmeter at gøre godt med. Vi fremstiller walk-in skabe i mange størrelser og med utallige muligheder for indretning, der sikrer, at du får en personlig og funktionel garderobe.   

Bliv helt klar til garderobemøde med os
Walk-in closet er hverdagsluksus
Walk-in closet er hverdagsluksus

Tilbud på garderobeskabe – book et møde og lad os drøfte mulighederne

Vi har Danmarks største sortiment, så uanset hvad du drømmer om, kan vi bringe din idé til live sammen. 
 
Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter – og få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for din nye garderobe. 

Book dit møde her
Tilbud på garderobeskabe – book et møde og lad os drøfte mulighederne
kaffe

Udnyt pladsen med en skabsvæg

Et indbygget garderobeskab er både flot og praktisk, hvis du mangler opbevaringsplads og samtidig vil have en løsning, der falder naturligt ind i rummet.  
 
En skabsvæg udnytter loftshøjde og vægbredde i rummet og giver den mest optimale garderobeløsning. Du kan vælge en skabsvæg, der strækker sig fra væg til væg og fra gulv til loft, eller skabe der blot fylder dele af væggen ud. Det afhænger af rummets indretning, og hvor meget opbevaringsplads, du har brug for.  
 
Vi hjælper også med at gøre spildplads til nytteplads ved at forvandle kedelige hjørner, trapperum og skunke til praktiske garderober. 
 
Kombinér hylder, bøjlestænger og udtræksskuffer, så du får en praktisk og overskuelig indretning tilpasset dine behov. Du kan også personliggøre din skabsvæg og vælge præcis den farve og udtryk, du ønsker. Vælg fx mellem skydelåger og almindelige låger, glat eller med struktur, lyse og rene linjer eller mørke nuancer. Mulighederne er (næsten) uendelige. 
 
Kig forbi din nærmeste Designa butik og få masser af inspiration til garderobeskabe og skabsvægge, der er både rummelige og elegante.  

Find din nærmeste Designa butik
Udnyt pladsen med skabsvæg
Udnyt pladsen med skabsvæg

Indbyggede garderobeskabe efter mål

Ikke to hjem er ens, og derfor fremstiller vi garderobeløsninger på mål, der matcher netop din bolig og dine behov.  
 
Du bestemmer selv, hvordan dit garderobeskab skal se ud. Har du brug for lidt hjælp til at komme i gang med planlægningen af din nye garderobe, har vi til ren og skær inspiration sammensat forskellige garderobeløsninger i forskellige størrelser og med forskellig indretning. Vi kalder dem Small, Medium og Large, og de inkluderer enten 2, 3 eller 4 låger.  
 
Men det er ikke så vigtigt, hvad det hedder. Det vigtigste er nemlig, at du får præcis den garderobeløsning, du drømmer om. Vi rådgiver og kommer meget gerne med forslag med udgangspunkt i dine ønsker og vores viden om flotte og funktionelle løsninger, der vækker glæde for øje og hverdagspraktik i mange år frem.  

Få inspiration til opstillinger og indretning
Garderobeskabe og skydedøre efter mål
Garderobeskabe og skydedøre efter mål

Optimal indretning af garderoben

Størrelsen på dit garderobeskab er én ting. Noget andet og endnu vigtigere er, hvordan du vælger at indrette det. Garderobetilbehøret er langt hen ad vejen det, der afgør, hvor meget glæde og gavn du får af din garderobeløsning, og om du opnår den indretning og organisering af dit tøj, du drømmer om.   
 
Vi har et væld af forskellige indretnings- og tilbehørsmuligheder, der sikrer, at der bliver plads til alt det, du har i dit klædeskab. Dit behov for plads og personlige præferencer afgør, hvilken sammensætning af tilbehør du skal vælge. Start derfor med at danne dig et overblik over din garderobe, hvad den indeholder, og dermed hvad dine behov er. Vi hjælper dig med at finde præcis det garderobetilbehør, der passer bedst til dig. 

Indretning af garderobe
Indretning af garderobe

Valg af garderobetilbehør

Tænk din tøjsammensætning godt igennem, så du får en garderobe, du bliver glad for i mange år. Vi har samlet en række forskellige tilbehørsmuligheder, så du kan begynde at danne dig et overblik over de til- og fravalg, du med fordel kan tage.  

Bøjlestænger 
En bøjlestang er et must-have i enhver garderobe. Hæng dine jakker, kjoler og skjorter op på bøjler for maksimalt overblik og udnyttelse af plads. Du bestemmer selv placeringen af bøjlestangen. Har du ingen lange kjoler eller frakker, kan du sætte to bøjlestænger over hinanden og undgå spildplads. Bøjlestænger fås både på glideskinne og med nedtræk, der udnytter den øverste plads i skabet. 
 
Hylder med og uden udtræk 
Hylder bruges til rigtig mange ting i garderobeskabet. Ofte vil det være til tøj, men de er også praktiske til opbevaring af tasker, kasser og lignende. Du kan vælge mellem de klassiske faste hylder og hylder med fuldudtræk, som gør det nemt at komme til inderst i skabet.  
 
Bakkeskuffer 
Vores bakkeskuffer med fuldudtræk og softluk er et godt supplement til hylder. Som de fleste andre tilbehørsmuligheder fås bakkeskufferne i forskellige størrelser og er gode til opbevaring af strømper, undertøj og lignende. Har du mange nipsting og smykker, er bakkeskuffer også ideelle og hjælper med at holde styr på de mindre ting i garderoben, som nemt gemmer sig og bliver væk.   

 

Trådkurve 
Trådkurve med udtræk er endnu en praktisk løsning, der giver et let og godt overblik i garderoben. Brug trådkurve til opbevaring af huer og vanter, så det hele bliver gemt godt væk, når det ikke skal bruges, eller i stedet for bakkeskuffer til sokker og undertøj.  
 
Skostativ og støvleholdere 
Det er de færreste, der har plads til alt deres fodtøj i entreen, og ofte bruger vi kun et lille udsnit af vores skosamling ad gangen eller per sæson. Mange sko er netop sæsonbestemte, og det er rart at kunne gemme sandaler og åbne stilletter væk i vinterhalvåret, mens vi heller ikke gider have vinterstøvlerne til at stå i vejen, når det er sommer. Med et skostativ monteret i garderobeskabet får du en ideel opbevaringsløsning samtidig med, at der skabes overblik og orden i dine sko og støvler. Derudover er et skostativ med til at udnytte pladsen i bunden af skabet, som vi ofte ikke anvender. Vi har flere forskellige løsninger og designs, hvad end du ønsker opbevaring til sko, stilletter eller støvler.  
 
Mulighederne er mange 
Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette dit garderobeskab. Vasketøjkurv, taskebøjle, buskeudtræk m.m. er også en del af det tilbehør, du kan vælge imellem.  
 
Har du svært ved at vælge eller vurdere, hvad der imødekommer dine behov bedst muligt, så tag endelig fat i os. Vi er her for at opfylde din garderobedrøm.   

Se indretning til garderobeskabe

Dansk design og solidt håndværk

Hos Designa har vi mere end 28 års erfaring med at skabe og producere høj møbelkvalitet fra vores egen, moderne fabrik i Danmark. Vores hjerter banker for godt design, hvor form og funktion er en daglig glæde – til fornuftige priser.  
 
Vi ved, hvad du drømmer om, og hvilke krav, ønsker og behov, der bevæger sig og trender. Hos os får du en garderobe skabt til netop dine behov. Leverum, der ganske enkelt føles helt rigtige, fordi de svinger i takt med jeres måde at leve livet på.  

Dansk design og solidt håndværk
Dansk design og solidt håndværk

Stjernedrys og varme anbefalinger

En god og tryg købsoplevelse er åbenbart ikke en selvfølge, når du vælger køkkenleverandør
… men det er den hos Designa. 

Ja faktisk trækker vi fra alle konkurrerende køkkenbutikker på stjerner og brandvarme anbefalinger på Trustpilot. Det gør os stolte.  

Læs mere
silke
Glade DESIGNA køkkenejere

Find din lokale Designa butik

Én ting er at kigge på garderobe online. Noget helt andet er at opleve en garderobe i virkeligheden. Mærke materialerne. Opleve farverne. Prøve de mange funktioner af.  

Så hvad venter du på?  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange Designa butikker rundt omkring i Danmark.

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os

Der findes kun gode spørgsmål

 • Prisen på din nye garderobe er individuel - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores rådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine drømme og behov, og vi tager altid udgangspunkt i dit budget.
 • Prisen på montering af garderobe er individuelt og afhænger af garderobet størrelse og omfang.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter garderobe er taget i brug.
   
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye garderobe, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i garderoben. Vores rådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine drømme og behov, og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Bliv inspireret til de rette valg for dig her.