Bliv klædt på til at vælge køkkenelementer

Køkkenet består af mange elementer. Dit materialevalg afhænger af ønsker til design, og hvordan du bruger dit køkken. Det er nemlig små detaljer, som gør forskellen, og skaber glæde i hverdagen.

Ikke to køkkener er ens

Når du skal vælge køkkenelementer, handler det om at finde den rette balance mellem design og funktionalitet. Det er ikke nødvendigvis en opskrift, som er givet på forhånd. Ikke to køkkener er ens. Nogle vælger køkkenelementer til den bedste pris, mens andre ønsker et unikt design i eksklusiv kvalitet. Intet er hverken rigtigt eller forkert.

Hos DESIGNA har vi et af markedets bredeste sortimenter af køkkenelementer. Det gør også, at du kan sammensætte en individuel løsning, der passer til rammerne om dit liv.
 

Få styr på din køkkenplanlægning

Få hjælp af vores eksperter

Hos DESIGNA har vi kvalitetskøkkener til enhver smag – og smagsløg er forskellige. Du er designeren, når du handler hos os. Det gælder uanset, om du skal forny eller renovere.

Du bestemmer, hvilke køkkenelementer dit køkken skal bestå af. Har du behov for råd og sparring, hjælper vores indretningseksperter hellere end gerne. Book et gratis møde, og lad os tage en uforpligtende snak om hvilken køkkenløsning, der passer bedst til dig.
 

Book et møde med en konsulent

Oplev elementerne på egen hånd

Udover at være hjemmets madværksted er køkkenet et samlingspunkt i hverdagen, hvor vi leger, læser lektier og deler røverhistorier fra skolegården. Derfor er dit køkken mere end blot et køkken – det er rammerne om det gode hverdagsliv.

Besøg din nærmeste DESIGNA-butik og oplev, hvordan vores gedigne køkkenelementer kan være med til at gøre din families hverdag endnu bedre.
 

Find din DESIGNA-butik