Nyt køkken til jul?

Giv dig selv en tidlig julegave!

Skal du have nyt køkken til jul? Så er der godt nyt, for lige nu giver vi en ekstra julegave i form af 10.000 kroner, som du kan shoppe lækkert tilbehør for til dit nye køkken.
 
Besøg din lokale DESIGNA butik, bliv inspireret og få et rigtigt godt tilbud med hjem.
 
Tilbuddet gælder alt tilbehør fra DESIGNAs tilbehørskatalog ved køb af komplet køkken for min. 50.000,- til 31/12-18. Levering senest 3/3-19. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Orgaline skuffeindretning til køkkengrej - Luksus og eksklusivt

ORGALINE serien til køkkengrej består af en række fastdefinerede ruminddelinger, hvor man kan placere større emner. ORGALINE er udført i blank stål, som giver et moderne, industrielt look.   

 

 

 

Affaldssystemer

Hos DESIGNA finder du et bredt udvalg af affaldsspande, som gør det nemt at sortere affaldet. Affaldssystemerne er praktiske og hygiejniske, da de er nemme at tage ud og rengøre. Affaldsspandene monteres i en skuffe evt. ved siden af vaskeskabet og er dermed nemt tilgængelige. Kan også tilkøbes som løse affaldsspande. 

 

 

 

 

 

Se vores katalog med lækkert tilbehør
Se vores katalog med lækkert tilbehør

Hvad skal dit nye køkken fyldes med? Lad dig inspirere i vores tilbehørskatalog. Få de ganske gratis i din lokale DESIGNA-butik, eller se det lige her.

Se det her

Kig forbi og se hvilke løsninger vi har til dit køkken

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for tilbehør til dit nye køkken

Book et møde