INSPIRATION

Bliv inspireret til din nye køkkendrøm - gå på opdagelse i vores designunivers

Vi er vilde med linoleum!

Mange muligheder, mange farver

NEUTRAL OG ALLIGEVEL MARKANT I SIN FREMTONING
Den beige linoleumsfront er i udgangspunktet neutral og alligevel markant i sin fremtoning, når der kombineres med mørke farver. Højskabe, frisider og sokler er i en finér i mørk eg, samt bordplade, der går hele vejen ned som endegavl på øen.

Hos DESIGNA er vi vilde med de nye muligheder i linoleum, som kan anvendes i både køkkenet og på badeværelse.

Se flere linoleums køkkener her

En trendy ny lågeserie: Presa og Colore

Sæt kulør på dit køkken og bad

Vi introducerer Colore og Presa - to stilrene låger, der fås både som grebsfri og til greb og push-open. Begge låge-modeller fås i 10 forskellige designfarver, som giver et trendy og friskt modspil til det traditionelle, hvide køkken og bad – uanset hvilken farvekombination du vælger. Presa og Colore er malede låger, der gør sig godt i selskab med alle typer af opstillinger i køkkenet og badet.

Oplev Presa & Colore her

#designakitchen

Kaffe-tørsten længe leve

Kaffe-tørsten længe leve

Når man holder af te og kaffe, er en Quooker en hot investering. Og når man som danskerne i gennemsnit drikker 3,4 kopper kaffe om dagen, bliver det nemt at tilberede en rygende varm kop - især hvis det er stempelkanden der trækker.

Find inspiration i vores kataloger
Find inspiration i vores kataloger

Se vores kataloger, som vi har fyldt med masser af flotte og funktionelle køkken- og badløsninger, samt lækker indretning til alle husets rum. Få dem ganske gratis i din lokale DESIGNA-butik eller se dem lige her.

Udforsk vores kataloger

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde