Trendy farver fra DESIGNA

Til dig som ønsker et farverigt design!

Lige nu får du 20% på Presa – en stilren låge, der kan leveres som grebsfri, med håndtag eller push-open. Lågen fås i 10 flotte designfarver, som giver et trendy og friskt udtryk – uanset hvilken farvekombination du vælger.

Kom ind og oplev Presa hos din lokale DESIGNA butik

Tilbuddet gælder frem til 27/10-19 ved køb af komplet køkken for min. 30.000,- eller bad for min. 10.000,- med Presa lågen. Gælder ikke fragt, montering og andre serviceydelser. Levering inden 31/1-20. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

AXIS BY DESIGNA - NYHED 2019

AXIS by DESIGNA er et nyt designkoncept i enkelt nordisk design, som udnytter elegante og enkle linjer på en æstetisk smuk og funktionel måde – både horisontalt og vertikalt. 

AXIS-designet fås med profiler i børstet aluminium, sort og hvid og kan kombineres med et stort udvalg af glatte låger fra DESIGNAs sortiment.

Læs mere om Axis

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde

 
#designakitchen

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier