Gratis Gorenje ovn med dit nye køkken frem til 28. april!

Køb nyt køkken og 3 Gorenje hvidevarer - så får du ovnen kvit og frit!

Netop nu kan du gøre en god handel hos DESIGNA, når du køber komplet køkken. Køber du samtidig 3 Gorenje hvidevarer, forærer vi dig nemlig kvit og frit ovnen - uanset, hvilken Gorenje ovn, du har set dig lun på.  

Se for eksempel herover vores nye lækre sorte SILK by DESIGNA køkken med matsorte Gorenje hvidevarer. Et unikt match, som giver et stilrent look. 

Vi har håndplukket de bedste hvidevarer, som passer perfekt til vores køkkener, og med vores store udvalg i lækkert dansk design, kan du få det køkken, du drømmer om! 

Kom ind og oplev det store udvalg i din lokale DESIGNA butik og gør en god handel 

Tilberedning af mad med dampovn

En god og varieret kost er vores vigtigste energikilde og en uundværlig del af vores hverdag. Velsmagende kød, saftig fisk, grøntsager sprængfyldte med vitaminer, frugt i fantastiske farver og perfekt tilberedt tilbehør er blot noget af det, du kan tilberede hjemme i dit køkken med en dampovn fra Gorenje.

Ovnen kan både dampe, bruges som konventionel ovn og som kombi-dampovn. Damptilberedning er en skånsom måde at tilberede mad på, og du vil undgå at grøntsagerne bliver udkogte og at de bevarer deres sprødhed og farve. Damptilberedning giver mange muligheder i madlavningen, det er blot at kaste sig ud i det og udforske alle dets muligheder! 

Få meget mere at vide, om de mange muligheder med dampovne hos DESIGNA.

Madlavning med sous vide

Sous vide er en bestemt måde at tilberede mad på. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Når du tilbereder mad sous vide, pakker du dine råvarer i en særlig pose som vakuumeres. Derefter tilberedes maden ved en lav konstant temperatur, enten i et vandbad eller i en dampovn. Det betyder, at du lægger dine råvarer i en lufttæt pose, som du derefter tilbereder med damp.

Sous vide er som udgangspunkt en langtidstilberedning, men tilberedningstiden afhænger af, hvilke råvarer du tilbereder. Det er ikke kun kød, du kan tilberede sous vide. Også fisk, grøntsager og frugt kan tilberedes på denne måde.

Hos din lokale DESIGNA butik kan du høre meget mere om de mange  mulighederne for at tilberede lækker mad i dit køkken med sous vide. 

 

Kig forbi og se Gorenje hvidevarerne i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde