AXIS BY DESIGNA

Nyt designkoncept i et enkelt nordisk design!

AXIS by DESIGNA er et designkoncept i enkelt nordisk design, som udnytter elegante og enkle linjer på en æstetisk smuk og funktionel måde – både horisontalt og vertikalt. 

Axis-designet fås til køkken, bad og garderobe. Dermed kan du skabe et gennemgående udtryk i designet på tværs af de vigtigste rum i hjemmet. 

Kom ind og oplev AXIS by DESIGNA hos din lokale DESIGNA butik

Funktionsmæssigt unikt design

Axis-serien er design- og funktionsmæssigt unikt med profilen placeret langs selve køkkenmodulerne. Den fungerer således som gribeliste, der gør det let at åbne skuffer og låger. 

Den øverste grebsprofil giver bordpladen et svævende udtryk og understreger det enkle og stringente i designet. Her vist i en opstilling med sorte linoleumsfronter og sort profil.

Enkelt, smukt og funktionelt.

Axis løfter det grebsfrie design

Axis løfter det klassisk nordiske grebsfrie design til højeste niveau. Axis-designet fås med elegante profiler i børstet aluminium, sort og hvid.

Axis er inspireret af det klassiske koordinatsystem med X- og Y-akser og gør den enkle geometriske form smuk og helt stringent i sin fremtoning. 

Med Axis kan de elegante profiler kombineres med et utal af glatte låger fra DESIGNAs sortiment, som dermed giver maksimal frihed til at skabe sin helt egen og individuelle stil. 

Find inspiration i vores kataloger
Find inspiration i vores kataloger

Udforsk vores kataloger og lad dig inspirere. Du kan få dem ganske gratis i din lokale DESIGNA-butik, eller se dem alle lige her.

Udforsk vores kataloger

Kig forbi og se AXIS by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Vi lukker vores fysiske butikker fra d. 23. december – d. 28. februar

 
#designakitchen

Lev livet hver dag - med garanti

Lev livet hver dag - med garanti

Garantier er en selvfølge, vi egentlig ikke snakker så meget om. Men vi har forståelse for, at det giver dig og din familie tryghed og glæde i det daglige. Og det er det, vi lever af.

 

Læs mere om garantier