SILK BY DESIGNA

NYHED - To nye flotte farver i vores Silk by DESIGNA kollektion!

Silk by DESIGNA er vores kollektion af fronter, som er udført med en silkeblød og ultramat overflade, der oser af minimalisme og klassisk dansk design.

Vi tilføjer nu to nye farver til kollektionen i farverne blå og grøn, som føjer sig til de øvrige farver i kollektionen, der kan kombineres efter smag og behag. Overfladen og de nøje udvalgte, rolige farver skaber rum med det enkle og roen som absolutte nøgleord.

Kom ind og oplev SILK by DESIGNA hos din lokale DESIGNA butik

Giv dit køkken det sidste eksklusive touch!

Dit nye køkken kan sagtens komme til at ligne en million uden at koste det! Hos DESIGNA kan du vælge blandt et kæmpe udvalg af lækre tilbehørsprodukter til dit køkken, bad og garderobe.

For eksempel: Fingertappede natur eg skuffer til bestik og køkkengrej. Elegante bakkeskuffer "Skuffe i skuffe" systemer, hvor der er plads til 2 eller 3 niveauer af skuffer alt afhængigt af dit behov. Og meget mere.

Oplev de mange muligheder i DESIGNA butikken eller tag et kik i vores store og inspirerende tilbehørskatalog her.

NYHED - Kube reoler

Fuldend looket i dit nye køkken og bad - eller andre steder i hjemmet med en af vores nyheder - nemlig elegante kube reoler i sort metalramme. 

Top- og bundhylder er udført i melamin og fås i fire designfarver; sort struktur, hvid struktur, glat hvid og natur eg.  

Mål til køkken: 32 cm dybe samt 40 cm, 60 cm eller 80 cm brede. 

Mål til bad: 19 cm dybe og 40 cm brede.

Kig forbi og se SILK by DESIGNA i vores udstilling

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne til dit nye køkken.

Book et møde