Back Office Supporter

Om stillingen

Til at indgå i butikkens team søger vi en back-office medarbejder med overblik og et udpræget servicegen, der skal hjælpe sælgerne med at håndtere ”fra ordre til færdig montering”. Du bliver en del af et erfarent team af kompetente køkkenfolk, og trives med at sparre med dine kollegaer i en travl hverdag.

Arbejdsopgaver
Hos DESIGNA Aarhus får du en stor kontaktflade internt - og eksternt til primært erhvervskunder samt vores montører. Dine primære opgaver vil være:
 
  • Alle processer fra ordre til glad kunde i tæt samarbejde med sælgere
  • Ordrebekræftelser, kvalitetsstyring, tids- og montageplanlægning, opfølgning, betaling, mv. 
  • Dialog med og styring af kunder og leverandører.
  • Evt. reklamationer
  • Generelt være et vigtigt bindeled mellem sælgere og vores glade kunder
Hvem er du?
Vi forestiller os, du har en solid baggrund fra køkkenbranchen, og er vant til at håndtere informationer og logistik ifm. komplekst salg. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med Winner.
Vores motto er, at vi går to skridt ekstra for vores kunder. Derfor er det allervigtigste, at du brænder for service, kvalitet og den gode kundeoplevelse, og trives med direkte kontakt til andre mennesker.
Du har flair for IT, og arbejder velstruktureret i din dagligdag. Du har overblik, ordens- og kvalitetssans, kan li’ at have travlt – og så er du ikke bange for at holde sælgerne i ørerne med et smil.
 
Hvad vi tilbyder den rette kandidat
Du vil indgå i et team af kompetente og søde mennesker, der har travlt, og har brug for din support. Vi ønsker at give kunderne kundeservice ud over det sædvanlige, og er du den rette profil, tilbyder vi:
 
  • Et spændende job, hvor ikke to dage er ens - med frihed under ansvar
  • En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Et job hvor du vil kunne udvikle dine evner på alle områder
     
Lyder ovenstående som drømmejobbet, og kan du ikke vente med at arbejde sammen med søde kollegaer i et fleksibelt miljø, hvor det ikke er begrænsningerne, men derimod mulighederne, der sætter dagsordenen? Så fortæl os, hvorfor vi skal møde dig.
 
Tiltrædelse
Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. 
Send din ansøgning og CV, mærket ”Back-office DESIGNA 
Aarhus” til Alex Grástein, ag@designa-aarhus.dk. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Hent som PDF