Driftsorienteret økonomi- og administrationsmedarb. til DESIGNA København og Glostrup

Stillingen er besat

Har du erfaring som f.eks. bogholder eller økonomikonsulent, og vil du gerne tættere på forretningen og den daglige drift? Så kig med her:

DESIGNA København og Glostrup har været inde i en rivende udvikling og væksten fortsætter.

Vi søger derfor en medarbejder som tænder på tal, digitalisering og resultater. I tæt samarbejde med virksomhedens ledelse, får du ansvaret for økonomi, rapportering og driftsoptimering med struktur og rationelle processer i virksomheden, der både tæller privatsalg, erhvervssalg og en montage afdeling.

Du er hurtig til at forstå forretningsprocesser og forretningsbehov - og kan inspirere. Med din baggrund som bogholder, økonomikonsulent el.lign. motiveres du af at finde løsninger i tæt dialog med ledelsen. Du er en glad og imødekommende person med gennemslagskraft, som kan arbejde selvstændigt og i teams, har et godt overblik og trives med mange deadlines.


Hovedopgaverne er:

  • Ansvar for månedsrapportering, regnskab og controlling.
  • Opfølgning på kundeprojekter, fakturering, lønsomhedsstyring på kunde- og projektniveau
  • Konstant overblik over økonomi og drift inkl. likviditetsstyring
  • Debitor og kreditorbogholderi
  • Ansvar for bank, forsikringer, øvrige administrative opgaver
  • Lønkørsel klargøring

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et friskt team med en vinderkultur, der er præget af vækst og udvikling. Vi har travlt - men har det også sjovt hver dag. Hos os får du mulighed for at præge dit arbejdsliv. Gagen og øvrige ansættelsesvilkår matcher de stillede krav, og indeholder også pension, sundhedsforsikring mv.

Send din ansøgning i fortrolighed til indehaver Peter W. Ulrichsen på pu@designa-kbh.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Peter på tlf. 22 60 45 01 eller ovenstående mail.