Driftsorienteret økonomichef

Om stillingen

Har du erfaring som f.eks. revisor eller økonomikonsulent, og vil du gerne tættere på forretningen og den daglige drift? Så kig med her:

Dansk Køkkenpartner ApS er moderselskab for DESIGNA Odense, DESIGNA Vejle og DESIGNA Esbjerg. I løbet af 2 år har vi opnået omsætning på ca. 100 mio DKK, og væksten fortsætter.

Vi søger derfor en hands-on økonomichef, som er tændt på tal, digitalisering og resultater. I tæt samarbejde med vores mangeårige, dygtige og erfarne controller/bogholder samt virksomhedens ledelse, får du ansvaret for økonomi, rapportering og driftsoptimering med struktur og rationelle processer i selskabets tre forretninger.

Du er hurtig til at forstå forretningsprocesser og forretningsbehov - og kan inspirere. Med din baggrund som revisor, økonomikonsulent el.lign. motiveres du af at finde løsninger i tæt dialog med ledelsen. Du er en glad og imødekommende person med gennemslagskraft, som kan arbejde selvstændigt og i teams, har et godt overblik og trives med mange deadlines.

Hovedopgaverne er:

  • Ansvar for månedsrapportering, regnskab, controlling og bogføring i vores 3 driftsenheder
  • Opfølgning på kundeprojekter, fakturering, lønsomhedsstyring på kunde- og projektniveau
  • Konstant overblik over økonomi og drift inkl. likviditetsstyring
  • Debitor og kreditorbogholderi
  • Ansvar for bank, forsikringer, øvrige administrative opgaver
  • Personaleansvar for en særdeles erfaren controller/bogholder

Du bor i Odense eller i Trekantområdet. Du er knivskarp på IT-systemer inkl. Excel – og så vil erfaring med e-conomic og gerne også MS Power BI være en fordel. Der skal påregnes kørsel mellem vores tre driftsenheder.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en virksomhed med en vinderkultur, der er præget af vækst og udvikling. Vi har travlt - men har det også sjovt hver dag. Gagen og øvrige ansættelsesvilkår matcher de stillede krav, og indeholder også pension, sundhedsforsikring mv.

Send din ansøgning og CV i fortrolighed til indehaver Torben Lyng på tly@designa.dk