DESIGNA Herning søger erfaren erhvervschef

Om stillingen

Jobbet
Din primære funktion bliver rådgivning og salg til nuværende og nye erhvervskunder samt udbygge denne portefølje. Du kommer til at arbejde med tilbudsgivning, projektstyring, opfølgning og administration af ordre, samt kundepleje og relations-skabende aktiviteter med kunder og samarbejdspartnere.

Du skal have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker, behov og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab for begge parter.

Krav til dig
Relevant branche erfaring med salg til BTB segmentet, måske har du en håndværksmæssig baggrund, suppleret med noget salgsarbejde. Du er målrettet ogresultatorienteret, har opnået gode salgsresultater og er som person klar til at gå en ekstra mil, der skal til for at opnå resultater.

Som person er du udadvendt og kan skabe gode stærke relationer. Du har et godt overblik, har styr på detaljen og arbejder systematisk og struktureret. 

Vi tilbyder
Hos DESIGNA HERNING indgår du i et lille team af dygtige og erfarne kolleger. Vi er drevet af lysten til at gøre en forskel for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad, garderobeløsninger. 

Arbejdsmiljø
Vi ynder et godt og friskt arbejdsmiljø, hvor humoren skal gå hånd i hånd med seriøsiteten.

Muligheder
Er du den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Løn
Attraktiv lønpakke som matcher jobindhold og din præstation.

Tiltrædelse
Snarest men vi venter gerne på den rette kandidat.

Send din ansøgning og CV til HR chef Karen Cederkrantz, hr@designa.dk

Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt indehaver Alex Gråstein, ag@designa-aarhus.dk eller på tlf. 24 48 78 13.

Hent som PDF