Erhvervssælger til DESIGNA Aalborg

Om stillingen

Som erhvervssælger hos Designa Aalborg, vil du komme til at arbejde med et sortiment der er stort og unikt. Vi har fingeren på pulsen, og hos os finder du køkkener, som markedet efterspørger og som samtidig er til yderst konkurrencedygtige priser. Designa er 100% danskejet, og vi designer og producerer selv skabe på fabrikken i Kjellerup.

Jobbet
Din opgave bliver, at udbygge vores allerede eksisterende kundeportefølje bestående af entreprenører, boligselskaber, tømrer og snedkere samt typehusfirmaer på erhvervsmarkedet. Du skal sparke døren ind, steder vi endnu ikke har sparket den ind.

Det er derfor en stor fordel, hvis du allerede har et betydeligt netværk, som ønsker dig som leverandør af inventar.

Du bliver en del af et meget engageret team, som alle har mange års erfaring i branchen.

Lidt om dig
Du er som person glad og optimistisk, har et godt overblik, og frem for alt, så har du styr på dine sager. Du er en Hunter, som er klar til at opsøge nye relationer.

Du ved af egen erfaring, at samarbejde og inspiration mellem kolleger, kan løfte den samlede præstation. Branchekendskab er ikke en nødvendighed, men en fordel. Du er fleksibel og kan lide, at have travlt. Du er udadvendt og lover aldrig mere end du kan holde.

Du får selvstændigt ansvar for opsøgende salg, og projektstyring med fokus på alle slags erhvervskunder.

Vi tilbyder
- Attraktiv gage der modsvarer dine kvalifikationer
- Telefon
- Pension & sundhedsforsikring

Tiltrædelse
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte indehaver Johnny Thomsen på tlf. 53 55 04 39. eller butikschef Lasse Rosengren på tlf. 26 49 94 91.

Send din ansøgning vedlagt CV og relevante bilag på mail til Lasse Rosengren på lr@designa-aalborg.dk - mærket ”Erhvervssælger”.

Forventet tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.