Indretningskonsulet til DESIGNA Hillerød

Om stillingen

Vi har forrygende travlt hos DESIGNA i Hillerød og derfor søger vi en kreativ indretningskonsulent til privatkunder med stort drive og engagement til at indgå i butikkens stærke team.

Har du erfaring fra køkkenbranchen? Så er det dig vi mangler! 

Salg er dit udgangspunkt og er der, hvor du befinder dig som en fisk i vandet. Du har naturligt flair for at vinde kundernes tillid, afdække deres behov og afslutningsvis lukke ordren, når du har chancen. Du trives med at sparre med dine kollegaer og chef om, hvordan I får endnu flere kunder i butikken til at sige ”ja tak”, når de besøger jer for at kigge og få inspiration til at opfylde køkken, bad eller garderobedrømmen.

ARBEJDSOPGAVER
Som indretningskonsulent hos DESIGNA Hillerød får du en stor kontaktflade til privatkunder. Dine primære opgaver vil være:

  • Rådgive og inspirere kunder
  • Varetage alle salgets faser
  • Deltage i alle typer af salgsfremmende aktiviteter

HVEM ER DU?
Vi forestiller os, at du er sælger med stort drive og lyst til at indgå i alle salgets faser. Du er en inspirator og god til at indrette samt præsentere ideer og koncepter. Tilfredse kunder er din første prioritet, og du evner at omsætte drømme og ideer til virkelighed, indenfor de aftalte rammer. 

Du følger systematisk op på alle tilbud og du VIL have ordren i hus. Du har flair for IT og arbejder struktureret i din dagligdag. Endelig forestiller vi os, at du er en person, der gerne går forrest, og sammen med et stærkt team har du både viljen og lysten til at blive en succes.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?Du vil indgå i en spændende køkkenbutik med et stort og inspirerende udvalg, og er du den rette profil med indstillingen og sælger-værktøjskassen på plads, tilbyder vi:

  • Ansvar for salg af danske kvalitetsprodukter til privatkunder indenfor køkken, bad og garderobe
  • Et spændende job, hvor ikke to dage er ens og med frihed under ansvar
  • En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer 

Lyder ovenstående som drømmejobbet, og kan du ikke vente med at arbejde sammen med andre ligesindede i et miljø, hvor det ikke er begrænsningerne, med derimod mulighederne der er dagsordenen? Så fortæl os, hvorfor vi skal møde dig.

TILTRÆDELSE
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte indehaver Bo Christensen på tlf. 22 64 38 66.

Send din ansøgning vedlagt CV og relevante bilag på mail til Bo Christensen på bo@designa-hillerod.dk – mærket ”Indretningskonsulent”.

Forventet tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Hent som PDF