Projektleder erhverv til Designa Hillerød

Om stillingen

Stillingen er besat

Vi er et stærkt team i Designa Hillerød, og vi fortsætter udviklingen, så nu mangler vi dig. Du er ambitiøs og udadvendt, har flair for kunderådgivning og lyst til at gøre en ekstra indsats.

Vi søger dig som drives af at yde den bedste kundeservice, sikre at kundens oplevelse bliver fuldendt, du skal have lysten til at gøre hvad der skal til for at blive den bedste i vores branche. Du kan åbne døre, skabe relationer og har et bredt lokalt kendskab i Nordsjælland.

ARBEJDSOPGAVER
Du har en stor kontaktflade, med gode relationer til det lokale netværk i Nordsjælland, du har daglig base i Hillerød, og du arbejder kontinuerligt med kundepleje. Dine primære
opgaver vil være:

• Projektstyring, opsøgende salg og tilbudsgivning til boligforeninger.
• Rådgive og inspirere kunder i forbindelse med inventarløsninger til råderetskøkkener, små udviklere, udlejere og håndværkere.
• Varetage alle salgets faser, herunder opmåling, udarbejdelse af tilbud, tidsplaner, projektledelse, montageplanlægning, kvalitetssikring og overdragelse til kunden.
• Indgå i daglig vagtplan for butikken

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?
Vi tilbyder en fuldtidsstilling hvor du har rig mulighed for selv at forme og udvikle jobbet, fast løn med en høj provision, pension og sundhedsforsikring, mulighed for individuel bonus og gode muligheder for at udvikle dig selv.

Vi er et team med fuld fart på, vi garanterer en varieret arbejdsdag hvor humør og seriøsitet går hånd i hånd.

HVEM ER DU?
Du har lokalkendskab og erfaring fra køkkenbranchen, måske fra privatmarkedet, men vil prøve noget nyt?

Glimt i øjet, drive til at ville og tillidsskabende personlighed er dog det vigtigste for os.

• Du er ambitiøs og vil udvikle dig både fagligt og personligt
• Du holder af et dynamisk arbejdsliv og at have mange bolde i luften
• Du er udadvendt og holder af at arbejde med mennesker
• Du er målrettet, har ordenssans og er resultatorienteret
• Du kan indgå aktivt og bidrage positivt i en udpræget teamkultur

TILTRÆDELSE
Vi vil gerne påbegynde samarbejdet med dig oktober/november. Lyder ovenstående som noget for dig, og kan du ikke vente med at arbejde sammen med andre ligesindede i et miljø, hvor det ikke er begrænsningerne, med derimod mulighederne der er på dagsordenen?

Har du lyst til at høre mere om jobbet, så send dit CV til hr@designa.dk, eller ring til indehaver Bo Christensen på tlf. 22 64 38 66.

Vi glæder os til at høre fra dig!