Den svævende køkkenø

Den svævende køkkenø

Lys, luft og masser af wauw.

Køkkenøen... det traditionelle samlingspunkt for familien om det gode hverdags- og køkkenliv har fået et utraditionelt løft. Bogstavelig talt. 

 

Køkkenøen letter fra jorden

En helt nytænkt køkkenø ser dagens lys hos Designa.

Vi har gentænkt den traditionelle køkkenø fra en massiv klods og skabt en ganske særlig ø, som rejser sig fra jorden i et enkelt, nordisk udtryk. Ja, den er nærmest svævende.  

Brug timevis af gode, sociale og gastronomiske stunder – i svævende, smukt selskab med en helt ny måde at tænke køkkenø på.

grafik af lameller
Den svævende køkkenø

En køkkenø serveret på en piedestal

Den svæver. Hvordan er det muligt?

Øen hviler på en central piedestal, der er diskret placeret under øen. Det giver et unikt indtryk af, at øen svæver elegant og graciøst i rummet samtidig med, at den er urokkelig.

Om øen kan finde på at tippe? Nej, for bag det elegante udtryk gemmer sig en bomstærk designkonstruktion. Øen er bygget op omkring et massivt stålstativ, som monteres i en støbeklods i beton. Det er også herigennem, at vand og el monteres. Det er nemt og ligetil.  

Grafik af træstubbe
Den svævende køkkenø fra Designa
køkkenø

Innovativt design, når det er allerbedst

Den svævende køkkenø er et kip med hatten til de skandinaviske designtraditioner.

Designudtrykket er minimalistisk, let og nordisk, men uden at gå på kompromis med funktionaliteten.  

Innovativt design, når det er allerbedst
Innovativt design, når det er allerbedst

"Alle brænder for at gøre en forskel, og vi går altid hele vejen for at yde en indsats udover det normale. Andre har forsøgt sig med en svævende køkkenø med svingende resultater. Derfor har vi i designteamet insisteret på at skabe en next level køkkenø, der med sit svævende og unikke design bringer lys og lethed ind i rummet.” 

- Brigitte Kürzel, designchef hos Designa. 

Hvordan skal din køkkenø se ud?

Du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at style din svævende køkkenø. Både bordplade og fronter fås i alle de populære designserier fra Designa: Nature, Color, Classic, Modern og Silk. 

Køkkenøen har en dybde på 130 cm og kommer i bredder på henholdsvis 200, 240 og 300 cm. 

Booker du et gratis designmøde hos din lokale Designa butik, står vores konsulenter klar til hjælpe med at visualisere din svævende køkkendrøm.

Hvordan skal din køkkenø se ud?
Hvordan skal din køkkenø se ud?

Alle 2023 nyhederne

Man kan nemt drømme sig helt væk med den svævende køkkenø. Men har du set de andre 2023 nyheder?

Vi har nemlig masser af inspirerende sager på menuen. Hvad siger du til fingertappede skuffer med det helt rigtige snedker-finish? 

… eller nye fronter med nøjagtigt det grafiske finish og i de farver, du allerbedst kan lide.

Oplev vores 2023 nyheder
grafik af bad
Indfræset greb - lyst eg med blå linoleum_designa

Vores 5 kollektioner

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos Designa gør vi vores yderste for, at også det næste skridt mod at realisere din drøm bliver let og fornøjelig.

Kom med…

Intet gør os gladere, end når vores bliver til jeres. Og at vi lykkes med at ramme lige præcis dét, der fungerer for dig og din familie. 

Hos Designa skaber vi rammerne for et dejligt og nærværende køkkenliv. Betyder det et åbent, samværsindbydende køkkenrum? Eller betyder det isoleret køkkenmiljø for madspecialisten, der vil have fordybelsesro? Det rigtige svar afhænger helt og holdent af dig og dit hverdagsbehov i køkkenet. 

Sammen designer vi de perfekte rammer for dit nye køkken ved at spørge ind til jeres hverdag, rammer og behov.

Hvordan skal jeres køkkenvask tage sig ud? Skal det være dobbelt- eller enkeltvask? Og hvad med de nye køkkenlåger. Er der mange fedtede og nysgerrige fingre, som vandrer rundt på greb og låger? Giver det bedst mening med eller uden køkkengreb?  

Det og meget mere spørger vi ind til, når vi i fællesskab designer og bygger jeres nye køkken, som i de fleste familier også er hjemmets hjerterum og samlingspunkt. 

Book et gratis designmøde
Kom med…
Kom med…

Find din lokale Designa butik

Den er fin, er den ikke? Den svævende køkkenø. Vi tør godt love, at den faktisk er endnu mere betagende i virkeligheden. 

Kig forbi din nærmeste Designa butik. Vores konsulenter står klar til at introducere dig og den svævende køkkenø ordentligt for hinanden. Gå på opdagelse i vores fem designkollektioner. Ja faktisk råder vi over markedets største køkkensortiment, der mikser tidens trends med tidsløse klassikere. 

Lad dig betage af farverne og materialerne og forestil dig, hvordan vi kan svøbe dit nye køkken i nøjagtigt de materialer, som passer til dig, dit behov og din stil.     

Find din nærmeste Designa butik
Find din lokale DESIGNA butik
Find din lokale DESIGNA butik
Brug for hjælp?

Find din nærmeste Designa butik eller kontakt os herunder

Find butik Skriv til os
Der findes kun gode spørgsmål
 • Prisen på dit nye køkken er individuelt - ligesom din smag, dine behov og til- og fravalg.
   
  Vores køkkenrådgivere stiller spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid udgangspunkt i dit budget. Se priseksempler her
 • Prisen på montering af køkken er individuelt og afhænger af køkkenets størrelse og omfang.
   
  Prisen afhænger ligeledes af om vi skal stå få el og vvs installationer i forbindelselse med monteringen af køkkenet.
   
  Hos Designa giver vi altid en fast pris på monteringen, så der ikke opstår nogle overraskelser.
 • Selvfølgelig! Designas garanti er blandt markedets bedste.
   
  Hos Designa lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
   
  Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Læs om vores garantier her.
   
 • Når vi har designet formen på dit nye køkken, så ser vi sammen på, hvilket inventar som passer bedst til dine behov i køkkenet. Vores køkkenrådgivere stiller de rette spørgsmål og lytter til dine køkkendrømme og behov og vi tager altid altid udgangspunkt i dit budget. Blive inspireret til de rette valg for dig her