dektonbordplade

Den modstandsdygtige
Dekton-bordplade

En bordplade i Dekton er en af de mest slidstærke bordpladetyper, da den både holder til ekstrem varme og kulde.

Bliv klogere på alle fordele med en solid Dekton-bordplade.

 

Hvorfor skal jeg vælge en Dekton-bordplade?

Bordpladen i Dekton består af sand, ler, olier og naturlige farvepigmenter, der er presset og sammensmeltet. Det gør, at Dekton-bordpladen er modstandsagtig overfor ridser og varme. Fordelene ved Dekton er:

  • Mange designmuligheder
  • Ridsefast
  • Varmebestandig
  • Absorberer ikke væske

Få overblik over køkkenplanlægningen

Læs mere
grafik af græs
Dekton-bordplade

Et væld af designmuligheder

En af fordelene ved en Dekton-bordplade er, at den fås i et væld af forskellige farver og mønstre. En bordplade i Dekton tilfører dit køkken et moderne og eksklusivt look, som øjet straks spotter, når du træder ind i rummet. Derudover giver Dekton-bordpladen dig muligheden for at skabe et unikt køkken, hvor du kan få lige den stil, du ønsker.

Udforsk vores køkkendesign

Læs mere
grafik af lameller
Dekton-bordplade
Bordpladen der ikke kan slides op

Udover at være en æstetisk smuk bordplade er Dekton-bordpladen også meget praktisk. Det skyldes, at materialerne i bordpladen er presset under høj varme, hvilket gør, at den kan holde til næsten alt. Det betyder, at Dekton-bordpladen nærmest ikke kan slides op og holder i mange år.

Dekton-bordpladen kan holde til alt fra varme gryder og kolde frysevarer til syreholdige fødevarer og fedtpletter, som gør den til en af de mest praktiske bordplader.

Se vores bordpladeguide

Læs mere
grafik af kaffebønder
Dekton-bordplade

Minimal vedligeholdelse

Det er begrænset, hvad en Dekton-bordplade har brug for af vedligeholdelse. Årsagen er, at en bordplade i Dekton ikke absorberer væsker.

Derfor kan du nøjes med blot at tørre bordpladen af med en opvredet klud – nemmere bliver det ikke. 

kaffekop
Corian-bordplade

Hvad koster en Dekton-bordplade?

Det er oplagt at vælge en Dekton-bordplade, hvis du har behov for et køkken, der skal holde til det meste. Prisen på en Dekton-bordplade ligger i den høje ende af prisskalaen, men du får til gengæld også en bordplade, du kan have i mange år - og som stort set ikke kan slides op.

Læs også: Hvad koster et nyt køkken?

Læs mere
grafik af græs
Dekton-bordplade

Få hjælp til at vælge bordplade

Dit valg af bordplade kan være svært. Derfor anbefaler vi altid, at du både ser og mærker bordpladen, inden du træffer valget.

Kom ind i din lokale Designa butik, og oplev mulighederne. Vores indretningseksperter står klar til at rådgive og hjælpe dig i valget af bordplade.

Find nærmeste Designa butik

Find butik
grafik af lameller
Far og søn