Vælg en granitbordplade,
der holder hele livet

Invitér naturen ind i køkkenet med en granitbordplade. Vælger du en køkkenbordplade i granit, får du ikke bare en smuk bordplade, men du får en praktisk løsning, som holder hele livet.

 

Granit har mange fordele

En bordplade i granit har flere fordele, som gør det til et godt materialevalg til køkkenet.

Granit er slidstærkt og derfor perfekt til hverdagen i køkkenet, samtidig er det praktisk, da granitbordpladen er nem at rengøre og holde pæn.

Sidst men ikke mindst giver granit et eksklusivt look og tager sig smukt ud i et køkken.

Granit har mange fordele
Granit bordplade
Få en unik granitbordplade

Alle granitbordplader har forskellige nuancer og mønstre, som gør hver bordplade unik. Det skyldes, at granit er et naturmateriale, som bogstaveligt talt bliver hugget ud af en klippe.

En anden ikke uvæsentlig egenskab er, at granit passer til de fleste design og materialer. Granit fås både med et rødt, blåt eller sort skær, og hos Designa har vi flere typer granit at vælge mellem.

Se alle muligheder
Få en unik granitbordplade
Granit bordplade
Hvad koster en granitbordplade?

Den høje kvalitet og det unikke udseende afspejler sig også i prisen på granitbordpladen, som befinder sig i den eksklusive ende. Til gengæld får du en bordplade, der holder hele livet.

Læs: Hvad koster et nyt køkken?

Læs mere
Hvad koster en granitbordplade?
Granit bordplade
Perfekt til hverdagsbrug

Granit er et hårdt materiale, som gør det til et praktisk valg til køkkenet, hvor der skal være plads til hverdagen.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at der ligger vand i længere tid, eller om du kommer til at sætte noget hårdt ned på bordpladen - den skal nok holde.

Selvom granit er modstandsdygtigt og til en vis grad varmeresistent, skal du benytte bordskånere under varme genstande.

Vi anbefaler også, at du altid bruger et skærebræt, så du skåner bordpladen og undgår eventuelle skader.

Få styr på køkkenplanlægningen

Læs mere
Perfekt til hverdagsbrug
Granit bordplade
Skab et eksklusivt og levende look

Har du svært ved at vælge mellem de mange bordpladematerialer? Så kan du overveje at kombinere materialerne.

Du kan eksempelvis vælge en køkkenø med granitbordplade og give resten af køkkenet en bordplade i massivt træ. De to naturmaterialer tager sig godt ud sammen, og skaber et eksklusivt og levende look i køkkenet.

Læs mere
Skab et eksklusivt og levende look
Granit bordplade
Nem at rengøre og vedligeholde

Granitbordpladen er nem at rengøre og vedligeholde. Til daglig skal du bare forkæle den med en blød klud eller svamp og et mildt rengøringsmiddel. Undgå skurepulver, ståluld eller andre slibende midler, da de kan ridse overfladen. 

Du kan holde granitten ekstra flot, hvis du med jævne mellemrum mætter den med det plejeprodukt, som producenten anbefaler, og følger anvisningerne.

Hold stærke kemikalier, syrer (f.eks. citron- eller eddikesyre) og baser (f.eks. ammoniak) væk fra din granitbordplade, da de kan ætse overfladen og ødelægge forseglingen.

Ved at følge disse enkle råd til vedligeholdelse og pleje kan du sikre, at din granitbordplade forbliver smuk og holdbar i mange år fremover

Book et møde
familie i et køkken med granitbordplade
Granit bordplade
Få hjælp til dit nye køkken

Det er små detaljer, der gør forskellen i hverdagen. Når du vælger et Designa køkken, er det dig, der er designeren. Du bestemmer, men vores indretningseksperter står altid klar til at hjælpe.
 

Find nærmeste Designa butik

Find butik
Få hjælp til dit nye køkken
køkkenmøde